Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η BMW M135i xDrive ανανεώνεται κυρίως οδηγικά
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η BMW M135i xDrive ανανεώνεται κυρίως οδηγικά

21/10/2021

H BMW M135i xDrive δέχεται μία σειρά από τροποποιήσεις που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την δέσμευση της BMW για την απόλυτη οδηγική απόλαυση που προσφέρει. Η νέα BMW M135i xDrive δεν ήρθε για να ανταγωνιστεί, αλλά για να δημιουργήσει νέα σημεία αναφοράς.

Η BMW M135i xDrive έχει βελτιώσει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά προσφέροντας υψηλότερες επιδόσεις, περισσότερο στιλ και μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση για την premium compact κατηγορία. Η τεχνολογία του πλαισίου συνδυάζεται με τα εξαιρετικά σπορ χαρακτηριστικά απόδοσης του κινητήρα και την έξυπνη τετρακίνηση BMW xDrive για να δημιουργήσει ένα άψογα συνδυασμένο συνολικό πακέτο. Ανανεωμένα ελατήρια και αμορτισέρ, με καλύτερη απόσβεση και ένα βελτιστοποιημένο soundtrack στην καμπίνα του εσωτερικού του , ανεβάζουν την απόδοση του μικρού μοντέλου ακόμα ένα επίπεδο παραπάνω.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

 

Εντυπωσιακή εξωτερική σχεδίαση με νέα χρώματα

Κλέβει την παράσταση η δυναμική και προοδευτική σχεδίαση της νέας BMW M135i xDrive, που έχει δημιουργηθεί για να τραβά επάνω της βλέμματα θαυμασμού σε χρόνο ρεκόρ. Το ιδιαίτερο μπροστινό τμήμα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, η χαρακτηριστική μάσκα με κυψελοειδή σχεδίαση και οι προσαρμοζόμενοι προβολείς LED δημιουργούν μια αξέχαστη πρώτη εντύπωση. Οι εντυπωσιακές ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών, σε συνδυασμό με τις δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές, τονίζουν τον αθλητικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Στο πίσω τμήμα κυριαρχεί ο πίσω προφυλακτήρας με τον διαχύτη και τις δύο μεγάλες απολήξεις εξάτμισης των 100 mm σε γκρι Cerium. Τα νέα χρώματα βαφής φέρνουν ακόμη μεγαλύτερο οπτικό αντίκτυπο στη μοντέρνα σχεδιαστική γλώσσα του μοντέλου υψηλής απόδοσης και στα ειδικά σχεδιασμένα χαρακτηριστικά στυλ. Οι νέες προσθήκες στη γκάμα των εξωτερικών χρωμάτων για τη BMW M135i xDrive περιλαμβάνουν τη μη μεταλλική απόχρωση M Sao Paulo Yellow, καθώς και τα φινιρίσματα Frozen Orange metallic και Frozen Pure Grey.
 

Μικρές διαφορές στο εσωτερικό με έμφαση στην ακουστική των επιβατών

Τα σπορ καθίσματα M, οι φωτιζόμενες διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού και η μεγάλη γυάλινη πανοραμική οροφή δημιουργούν ένα άκρως δυναμικό και ευρύχωρο περιβάλλον και παραμένουν αλόβητα στο εσωτερικό. Σημαντική βελτίωση παρουσιάζεται στην ακουστική εμπειρία των επιβατών, που πλέον έχει τελειοποιηθεί ο τρόπος που συνδυάζεται ο μηχανικός ήχος του τετρακύλινδρου κινητήρα με τον τεχνητό ήχο που έρχεται από τα ηχεία.

 

Τετρακύλινδρος twin turbo κινητήρας με 306 ίππους και 450Nm ροπή

Η εξαιρετική ισχύς της τετρακύλινδρης BMW M135i xDrive με απόδοση 306 ίππους και με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo κάτω από το καπό της αξιοποιείται πιο αποτελεσματικά από ποτέ για να προσφέρει μαγευτική και δυναμική οδηγική εμπειρία.
...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε