Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Cupra αποδεικνύει ότι το Urban Rebel είναι αληθινό
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Cupra αποδεικνύει ότι το Urban Rebel είναι αληθινό

4/11/2021

Η CUPRA από ότι φαίνεται διαψεύδει αυτούς που έλεγαν πως το UrbanRebel ήταν σκέτο κουφάρι με την κίνηση του αντιπρόεδρου του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης να μπαίνει στο αμάξι και να πατάει τέρμα το γκάζι.

To CUPRA UrbanRebel concept παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου τον περασμένο Σεπτέμβριο, θέλοντας να δείξει πως θα μπορούσε να μοιάζει ένα ηλεκτρικό μικρότερο του Born. To αυτοκίνητο ωστόσο δεν είναι απλά ένα «σασί» αλλά είναι πλήρως λειτουργικό.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ο Αντιπρόεδρος γκαζώνει τέρμα το UrbanRebel

Ο αντιπρόεδρος τoυ τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της CUPRA, δρ. Werner Tietz, θέλησε να αποδείξει ότι το UrbanRebel είναι λειτουργικό και για αυτό ανέλαβε γρήγορα δράση. Μπήκε στο αυτοκίνητο και πάτησε τέρμα γκάζι. «Το CUPRA UrbanRebel αντιπροσωπεύει το πιστεύω της φίρμας ότι η ηλεκτροκίνηση δεν χρειάζεται να είναι βαρετή» σημείωσε ο Τietz.


Επιβλητική σχεδίαση με πλατφόρμα της VW 

Το CUPRA UrbanRebel Concept βασίζεται στις σχεδιαστικές βάσεις του 100% ηλεκτρικού αστικού οχήματος που θα θα λανσαριστεί από την SEAT το 2025. Η έκδοση θα συνδυάζει εκπληκτική σχεδίαση και δυναμική και θα βασίζεται στη μικρή πλατφόρμα ΜΕΒ του Ομίλου Volkswagen. To αυτοκίνητο ξεχωρίζει χάρη στην έντονη τριγωνική σχεδίαση των εμπρόσθιων προβολέων, τις αθλητικές πλαϊνές αναλογίες χάρη στην σφηνοειδή σχεδιαστική γραμμή από την κολόνα C έως την μπροστινή πόρτα και την επιβλητική πίσω αεροτομή. Οι διαστάσεις του είναι 4.080mm μήκος, πλάτος 1.795mm και ύψος 1.444mm.


Αποδίδει έως 435 άλογα

Όσον αφορά την ισχύ του, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, η ιπποδύναμή του είναι 250kW (340 άλογα) έως 320kW (435 άλογα) στο peak, ενώ μπορεί να επιταχύνει από το 0 στα 100 km/h σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα.

Παρακολουθήστε το βίντεο με το UrbanRebel να τα «δίνει» όλα

Και όμως είναι αληθινό!
Μεγάλο στέλεχος της CUPRA , μπήκε μέσα πάτησε τέρμα το γκάζι και απάντησε στις κακές φήμες.
0-100 χλμ/ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα και απόδοση έως 435 ίππους!
Και σπορ, και 100% ηλεκτρικό! Μήπως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα ηλεκτρικά; Εσείς τι λέτε;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε