Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Η Ferrari έκλεισε τα 30 στην Κίνα και το γιορτάζει με μοναδική Roma!
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Ferrari έκλεισε τα 30 στην Κίνα και το γιορτάζει με μοναδική Roma!

17/1/2023

Μία και μοναδική Ferrari Roma δημιουργήθηκε, γιορτάζοντας τα 30 χρόνια παρουσίας της ιταλικής φίρμας στην Κίνα, την μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου του πλανήτη!

30άρισε στην Κίνα η Ferrari

Το 1992 η Ferrari μπήκε στην αγορά της Κίνας, κάνοντας την αρχή από το Πέκινο. Σήμερα, 30 χρόνια μετά έχει επεκταθεί σε 21 αντιπροσώπους σε όλη τη χώρα. Προκειμένου να γιορτάσει το γεγονός, κατά τη διάρκεια του 2022 δημιούργησε και σήμερα παρουσίασε μία νέα μοναδική Roma.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Έβαλε το χέρι της η Κινέζα σχεδιάστρια, Qiong Er Jiang

Η… κινέζικη Ferrari Roma δημιουργήθηκε από το Tailor Made, το πρόγραμμα προσαρμογής και εξατομίκευσης της εταιρείας, ενώ κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την Κινέζα σχεδιάστρια Qiong Er Jiang. Η τελευταία εμπνεύστηκε πολλά στοιχεία από την παραδοσιακή κινεζική αισθητική και δεξιοτεχνία.

Μοναδικό εξωτερικό και εσωτερικό

Η εν λόγω Ferrari Roma είναι βαμμένη εξωτερικά με δύο χρώματα Sanusilver Matte (ασημί) και Rosso Magma Glossy (κόκκινο). Οι ρίγες που εκτείνονται κατά μήκος του αμαξώματος και στην καμπίνα είναι εμπνευσμένες από στοιχεία που χαρακτήριζαν τα κλασικά έπιπλα της δυναστείας Μινγκ στην Κίνα.

Μαζί με τη Roma και αντικείμενα της κινεζικής κουλτούρας

Η μοναδική Ferrari Roma διαθέτει ανθρακονημάτινα μαρσπιέ, μία θήκη για το κλειδί της η οποία είναι κατασκευασμένη με μια αρχαία κινεζική τεχνική για το μοναδικό της φινίρισμα, ενώ φέρει και μία μικρή χρυσή ταμπέλα που αναγράφει στην κινεζική γλώσσα τον αριθμό «30». Κλείνοντας, συνοδεύεται από διάφορα αντικείμενα της κινεζικής κουλτούρας όπως για παράδειγμα ένα σετ τσαγιού. Όλα τα αντικείμενα αποθηκεύονται στο ντουλαπάκι, το υποβραχιόνιο και το πορτμπαγκάζ.  

30άρισε στην Κίνα η Ferrari.
Το γιόρτασε με μία μοναδική Roma.
Έβαλε το χέρι της η Κινέζα σχεδιάστρια, Qiong Er Jiang!
Μοναδικό εξωτερικό και εσωτερικό εμπνευσμένο από την εποχή της δυναστείας των Μινγκ.
Θα ήθελες να δεις μία Ferrari εμπνευσμένη από την ελληνική ιστορία;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε