Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
H Fiat ετοιμάζει τον «αντίπαλο» του Ami

H Fiat ετοιμάζει τον «αντίπαλο» του Ami

8/4/2022

Οι φήμες κάνουν λόγο πως η Fiat ετοιμάζει τον δικό της αντίπαλο για να σταθεί απέναντι στο «λιλιπούτειο» ηλεκτρικό Citroen Ami.

Κάτι παίζει με τα τετράκυκλα

Το νέο Citroen Ami έχει κλέψει την παράσταση με την λιλιπούτεια εμφάνισή του, τις μικρές και πρακτικές διαστάσεις και το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που διαθέτει. Ταυτόχρονα, το «αδερφάκι» του Opel Rocks-e βαδίζει στα ίδια χνάρια να γίνει αγαπητό στο ευρύ κοινό. Η Fiat βλέποντας την ανερχόμενη επιτυχία των δύο μοντέλων, δεν γινόταν να λείπει από το παιχνίδι του ανταγωνισμού και όπως ακούγεται, ετοιμάζει το δικό της αντίπαλο για να ρίξει στη «μάχη» των μικρών.

Φήμες ότι έχει παρουσιαστεί σε αντιπροσώπους το πρωτότυπο

Η είδηση έρχεται από την Automotive News Europe, η οποία υποστηρίζει πως η Fiat βρίσκεται σε σκέψεις να κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο έτος μια πιο πολυτελή έκδοση του αντίστοιχου Citroen Ami, το οποίο θα φέρει τα σήματα της Fiat. Το δημοσίευμα επικαλείται πηγές από αντιπροσώπους της ιταλικής φίρμας, οι οποίοι αναφέρουν πως το νέο μικρό της Fiat θα αναβιώσει το όνομα Topolino και θα μπορούσε να πωληθεί και με μαλακή ανοιγόμενη οροφή. Μία τέτοια έκδοση του μοντέλου λέγεται ότι παρουσιάστηκε σε επιλεγμένους Ιταλούς αντιπροσώπους, υποστηρίζοντας πως το αυτοκίνητο της Fiat ήταν πιο εκλεπτυσμένο από το Ami.

Πιθανόν να φέρει το όνομα «Topolino»

Για τους γνώστες, η ονομασία Topolino σημαίνει στα Ιταλικά «Μίκυ Μάους» και ήταν το πρώτο ψευδώνυμο που έδωσαν οι Ιταλοί στο αρχικό Fiat 500 που κυκλοφόρησε το 1936.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε