Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Foxconn, συνεργάτης της Apple, παρουσιάζει τρία ηλεκτρικά οχήματα

Η Foxconn, συνεργάτης της Apple, παρουσιάζει τρία ηλεκτρικά οχήματα

19/10/2021

Διαφορετικές αναφορές συνεχίζουν να εικάζουν σχετικά με την πιθανότητα της Apple να λανσάρει ένα όχημα. Μέχρι , και αν συμβεί αυτό, το πιο κοντινό σε ένα αυτοκίνητο της «Apple» μόλις έκανε το επίσημο ντεμπούτο του.

Ο Τεχνολογικός Όμιλος Foxconn, κατασκευαστής του iPhone, παρουσίασε τα τρία πρώτα ηλεκτρικά οχήματά του, τα Foxconn Model C, Model E και Model T που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με την Ταϊβανέζικη αυτοκινητοβιομηχανία Yulon Motor Co.

Με ονόματα από την Ford τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα

Εάν τα ονόματα ηχούν κάπως περίεργα στα αυτιά σας, αυτό γίνεται επειδή αυτές οι πολύ πρωτότυπες ονομασίες δεν είναι καθόλου πρωτότυπες. Το Model C και το Model T χρησιμοποιήθηκαν από τη Ford στις αρχές της αυτοκινητοβιομηχανίας για δύο από τα πρώτα οχήματα παραγωγής της μάρκας. Παρόλο που δεν υπάρχει ακόμα Ford Model E, η εταιρεία με σήμα το Μπλε Οβάλ υπέβαλε αίτηση για εμπορικό σήμα το 2013.

Η Foxconn θέλει να γίνει παγκόσμιος κατασκευαστής αυτοκινήτων νέας γενιάς

Τα τρία νέα ηλεκτρικά μοντέλα της Foxconn, παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Hon Hai Tech Day 2021, κατά την οποία η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει «ένας παγκόσμιος κατασκευαστής αυτοκινήτων επόμενης γενιάς». Το Model C είναι ένα μικρό crossover, το Model E είναι ένα sedan σχεδιασμένο σε συνεργασία με την Pininfarina και το Model T είναι ένα λεωφορείο. Η Foxconn, ο τεχνολογικός γίγαντας που κατασκευάζει το iPhone αγόρασε ένα πρώην εργοστάσιο της νεοσύστατης εταιρείας Lordstown Motors στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου σχεδιάζει να συναρμολογήσει ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Νωρίτερα φέτος, τον Αύγουστο, η ταϊβανέζικη εταιρεία απέκτησε επίσης ένα εργοστάσιο τσιπ στην Ταϊβάν.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η Foxconn δεν είναι έτοιμη να αποκαλύψει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των πρώτων ηλεκτρικών οχημάτων της, αν και υποστηρίζει ότι το crossover θα μπορεί να επιταχύνει από τα 0 στα 100χλμ/ώρα σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα ενώ η προβλεπόμενη αυτονομία του οχήματος θα είναι περίπου 700 χιλιόμετρα. Όσον αφορά το σεντάν Model E, αναμένεται να αποδίδει ισχύ περίπου 750 ίππων και να κάνει το 0-100χλμ/ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα.

Model C, Model E και Model T τα 3 νέα ηλεκτρικά της Foxconn.
Με ονόματα από την Ford τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της Foxconn.
Η Foxconn θέλει να γίνει παγκόσμιος κατασκευαστής αυτοκινήτων νέας γενιάς.
0-100χλμ/ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα και αυτονομία 700 χιλιόμετρα.
Πως σας φαίνονται τα ηλεκτρικά της Foxconn; Θα κατασκευαστούν πιστεύετε κάποια στιγμή για την διεθνή αγορά;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε