Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Green Revolution φέρνει την CAKE σύντομα κοντά σας!

Η Green Revolution φέρνει την CAKE σύντομα κοντά σας!

Διαβάστηκε από 135101 αναγνώστες - 16/12/2022

Η Green Revolution σε συνεργασία με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της CAKE στην Ελλάδα, θα διαθέτει τα μοντέλα της Σουηδικης εταιρείας στη χώρα μας από τον Μάρτιο του 2023!

Η Green Revolution πίστή στο όραμα για οικολογική και οικονομική μετακίνηση, φέρνει νέες επιλογές στο χώρο των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών. Η CAKE ιδρύθηκε το 2016 με στόχο την κατασκευή ηλεκτρικών μοτοσυκλετών για καθαρότερο περιβάλλον και μεγαλύτερη οικονομία. Με Σουηδική τεχνολογία και πρωτοποριακό design που ξεχωρίζει, τα μοντέλα της έχουν ως βασική αρχή το τρίπτυχο «ελαφρύ, ήσυχο και καθαρό».
 
Η γκάμα της καλύπτει όλο το φάσμα δραστηριοτήτων των αναβατών, καθώς περιλαμβάνει μοντέλα  commuter, off-road αλλά και επιλογές για επαγγελματική χρήση. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν πλούσια ροπή και χαμηλό βάρος για ευέλικτες και διασκεδαστικές διαδρομές τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου. Χάρη στους ηλεκτροκινητήρες που απαιτούν ελάχιστη έως καθόλου συντήρηση και με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας που επιτρέπουν παρατεταμένους κύκλους ζωής του προϊόντος, εξοικονομείς χρήματα από την πρώτη μέρα.

Με ατελείωτες δυνατότητες διαμόρφωσης, όπως κιτ για 2ο άτομο, ρυμουλκούμενα, τσάντες και μπαγκαζίερες, τα μοντέλα της CAKE προσφέρουν αυξημένες πολυχρηστικές δυνατότητες. Με το σύστημα clamp-on μπορεί να προσαρτηθεί οτιδήποτε χρειαστεί ένας οδηγός.

Η Green Revolution εμπιστεύτηκε τη Σουηδική εταιρεία η οποία προσφέρει μοντέλα με κορυφαία αντοχή και ποιότητα κατασκευής, ενώ έχει αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό της με βραβεία Red Dot Design Award 2019 και 2020, IF Design Award, Automotive Brand Contest Award και αρκετούς χαρακτηρισμούς "Best in Show".
 
 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις