Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Η Hyundai N πάει Nurburgring και μας βάζει στα... κάρβουνα

2/7/2021

Στο κατακόρυφο έχει χτυπήσει η αγωνία των απανταχού petrolheads, καθώς το τμήμα N της Hyundai προανήγγειλε με teaser video ένα νέο project για τις 14 Ιουλίου με επίκεντρο την πίστα του Nurburgring. Elantra N ή Kona N ο πρωταγωνιστής στο «Ring»;

Ενώ περιμένουμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου Hyundai Elantra N, το τμήμα επιδόσεων της κορεατικής μάρκας βάζει... φωτιά με ένα teaser video που ίσως αφορά το εκρηκτικό sedan. Η αρχή είχε γίνει προ μερικών ημερών με τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Elantra N και πλέον πήρε σειρά ένα teaser video. Σε αυτό «ουρλιάζουν» οι ήχοι αγωνιστικών αυτοκινήτων, ένα στυλό σχεδιάζει σε χαρτί το περίγραμμα της πίστας του Nurburgring, ενώ στα τελευταία δευτερόλεπτα αυτού του teaser, το λογότυπο Hyundai N αναβοσβήνει στην οθόνη και βλέπουμε εικόνες των Elantra N και Kona N.

Οι θηριώδεις κυκλικές εξατμίσεις και το μαύρο spoiler συνθέτουν εκρηκτικό σκηνικό στο πίσω μέρος.

Οι θηριώδεις κυκλικές εξατμίσεις και το μαύρο spoiler συνθέτουν εκρηκτικό σκηνικό στο πίσω μέρος.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Με δεδομένο ότι το Kona N έχει ήδη παρουσιαστεί δεν αποκλείεται η 14η Ιουλίου να αφορά την επίσημη πρεμιέρα και του Elantra N, σε μία ενδεχόμενη «μονομαχία» (;) με το B-SUV επιδόσεων! Δεν αποκλείεται, πάντως, ο καπνός που δημιουργήθηκε να αφορά τους γύρους που σημείωσαν τα δύο μοντέλα στην «πράσινη κόλαση» του Nurburgring, γεγονός εξίσου σημαντικό διότι στο παρελθόν ποτέ δεν είχαμε ανάλογα δεδομένα από την παρουσία της Hyundai στο «Ring».
 
Ενώ λοιπόν αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το μυστηριώδες teaser video υπενθυμίζουμε πως το νέο Hyundai Elantra N αναμένεται να εξοπλιστεί με τον γνωστό 4κύλινδρο turbo κινητήρα 2 λίτρων που θα αποδίδει 275 άλογα και θα συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη με 8 σχέσεις. Η κίνηση θα πηγαίνει στους εμπρός τροχούς μέσω διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε