Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
H Κινεζική μάρκα αυτοκινήτων Great Wall, ήρθε στην Ευρώπη

H Κινεζική μάρκα αυτοκινήτων Great Wall, ήρθε στην Ευρώπη

24/11/2021

Η Great Wall, η κινέζικη μάρκα αυτοκινήτων έφτασε στην Ευρώπη, εγκαινιάζοντας μάλιστα την έδρα της στο Μόναχο της Γερμανίας.

Δεν είναι λίγοι οι Κινέζοι κατασκευαστές αυτοκινήτων που καλοβλέπουν την ευρωπαϊκή αγοράς ως ένα ακόμα πεδίο δράσης. Η Great Wall είναι μία από αυτές, αφού ανακοίνωσε πως πλέον θα έχει έδρα και στο Μόναχο της Γερμανίας προκειμένου να ξεκινήσει να επεκτείνεται στη «γηραιά ήπειρο».

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

Με υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα


Η εταιρεία σχεδιάζει να ξεκινήσει να πουλά αυτοκίνητα στην Ευρώπη τον επόμενο χρόνο, αφού πρώτα παρουσίασε ένα Plug-in υβριδικό SUV από τη μάρκα Wey και ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο, το Ora στην έκθεση αυτοκινήτου στο Μόναχο τον περασμένο Σεπτέμβρη.
 

Και υποκαταστήματα για την φόρτιση, συντήρηση και επισκευή των ηλεκτρικών


Η αυτοκινητοβιομηχανία ελπίζει ότι με αυτή την κίνηση θα μπορέσει παράλληλά να επενδύσει και σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα στην αλυσίδα εφοδιασμού. Έτσι η Great Wall σχεδιάζει να ανοίξει υποκαταστήματα στο Μόναχο και το Βερολίνο το 2022. Σε αυτά πέραν των αυτοκινήτων θα μπορεί κάποιος να βρει και άλλες συνοδευτικές υπηρεσίες που θα αφορούν την φόρτιση, τη συντήρηση και την επισκευή κ.α.
 

Στόχος της εταιρείας να γίνει παγκόσμιος κατασκευαστής 


«Η είσοδος στην Ευρώπη είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τη Great Wall Motor», δήλωσε ο CEO της Great Wall Motor Europe, Qiao Xianghua και συνέχισε: «Έχουμε φιλόδοξους στόχους και για αυτήν την αγορά. Το βήμα είναι απαραίτητο για να γίνει η αυτοκινητοβιομηχανία μια παγκοσμίως ανταγωνιστική εταιρεία αυτοκινήτων».
 

Η Great Wall σχεδιάζει να απασχολήσει 300 άτομα στα γραφεία του Μονάχου, ενώ τα μελλοντικά της πλάνα περιλα΄μβάνουν χώρες όπως: Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία και Δανία.


Η Great Wall μπαίνει δυναμικά στην ευρωπαϊκή αγορά εγκαινιάζοντας τα κεντρικά της γραφεία στο Μόναχο.
Με υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα η Κινέζικη μάρκα.
Κοιτάει και τις αγορές άλλων χωρών.
Εσύ τι λες, θα εμπιστευτούν οι Ευρωπαίοι την κινέζικη μάρκα αυτοκινήτων;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε