Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Modellista… τόνωσε την εμφάνιση του νέου Toyota Prius
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Modellista… τόνωσε την εμφάνιση του νέου Toyota Prius

16/11/2022

Το νέο Toyota Prius Modellista ακολούθησε την αποκάλυψη του ολοκαίνουργιου PHEV μοντέλου της 5ης γενιάς και μας δείχνει τις οπτικές βελτιώσεις που μπορεί να λάβει.

Έτοιμες οι αισθητικές αναβαθμίσεις για το νέο Prius

Μετά τα αποκαλυπτήρια που πραγματοποίησε η Toyota για τη νέα, 5η γενιά του Prius, η Modellista, η επίσημη εταιρεία αισθητικών αναβαθμίσεων της Toyota, ακολούθησε, παρουσιάζοντας δύο νέα κιτ αμαξώματος που μπορούν να αναβαθμίσουν την εμφάνιση του Prius!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πιο δυναμική εμφάνιση με το κιτ Neo Advance Style

Συγκεκριμένα, η Modellista αποκάλυψε τα κιτ αμαξώματος, Neo Advance Style και Elegant Ice Style. Το πρώτο δίνει στο Prius έναν μεγαλύτερο μπροστινό προφυλακτήρα με επιπλέον ενσωματωμένα LED φώτα. Σε σχήμα μπούμερανγκ είναι αυτά που τοποθετούνται στις γωνίες, ενώ δύο μπλε τριγωνικά φώτα είναι τοποθετημένα χαμηλά στον κεντρικό αεραγωγό. Το κιτ προσθέτει και νέους τροχούς.

Πιο διακριτικό το κιτ Elegant Ice Style

Από τη μεριά του το κιτ αμαξώματος Elegant Ice Style είναι πιο διακριτικό, αποκτώντας διακοσμητικά χαρακτηριστικά από χρώμιο. Οι πλαϊνές ποδιές αποτελούν μέρος του πακέτου, όπως και ο εκτεταμένος μπροστινός προφυλακτήρας. Οι τροχοί παραμένουν ίδιοι με αυτούς που είδαμε στο κιτ Neo Advance Style.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε