Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Η αγορά του νέου Ford Puma πιο εύκολη από ποτέ

Διαβάστηκε από 14804 αναγνώστες - 14/1/2021

Το νέο Ford Puma αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία των μικρών SUV και με επιτόκιο 0,99% η αγορά του γίνεται ιδιαίτερα συμφέρουσα. Μάλιστα, η ελληνική αντιπροσωπεία καθιστά πιο προσιτή την επιλογή πλουσιότερων εκδόσεων εξοπλισμού.

Το νέο Ford Puma ήρθε για να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία των μικρών SUV και το κατάφερε με το καλημέρα, ξεχωρίζοντας απέναντι στον ανταγωνισμός. Μάλιστα, δεν άργησαν να εμφανιστούν και οι διακρίσεις, με την Auto Bild να του προσφέρει το βραβείο «Χρυσό Τιμόνι» για το 2020. Η εξαιρετική του οδηγική συμπεριφορά, οι κορυφαίοι χώροι, αλλά και ο πλούσιος εξοπλισμός το φέρνουν ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό, ενώ η απόκτησή του είναι πιο συμφέρουσα από ποτέ.

Η επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία παρέχει πακέτα χρηματοδότησης που εξασφαλίζουν ιδιαίτερα χαμηλό επιτόκιο. Ενδεικτικά, με την καταβολή ελάχιστης προκαταβολής ύψους 40% της αξίας, εξασφαλίζεται σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 0,99% και ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής που κυμαίνεται από 12 έως 60 δόσεις. Ενδεικτικά, για την απόκτηση του Ford Puma ST-Line mHEV των 125 ίππων αξίας 21.252 ευρώ, αν καταβληθεί προκαταβολή ύψους 8.600 ευρώ και οριστεί διάρκεια αποπληρωμής 60 μηνών, τότε η μηνιαία δόση ορίζεται στα 219,50 ευρώ.

Αντιστοίχως, αν ο αγοραστής επιθυμεί να πετύχει χαμηλή δόση, υπάρχει ένα δεύτερο πακέτο χρηματοδότησης. Μέσω αυτού, η ελάχιστη προκαταβολή είναι 15%, το ονομαστικό επιτόκιο 5,99% και η περίοδος αποπληρωμής από 12 έως 84 μήνες. Στο παράδειγμα που αναφέραμε με το Ford Puma ST-Line mHEV των 21.252 ευρώ, είναι εφικτή ρύθμιση μηνιαίας δόσης στα μόλις 188,43 ευρώ, αρκεί να γίνει αρχική προκαταβολή ύψους 8.600 ευρώ και διάρκεια αποπληρωμής στους 84 μήνες.



Η ελληνική αντιπροσωπεία δίνει πλέον σημαντικά κίνητρα και για την απόκτηση του Ford Puma με αναβαθμισμένη έκδοση εξοπλισμού, ώστε ο αγοραστής να απολαμβάνει τις εξελιγμένες τεχνολογίες Ford. Για παράδειγμα, μόλις 27 ευρώ το μήνα αρκούν για την αναβάθμιση από το Ford Puma ST-Line, στο Puma ST-Line X. Πιο συγκεκριμένα, με χρήση του πρώτου πακέτου χρηματοδότησης που αναφέραμε (με 0,99% προκαταβολή), η μηνιαία δόση αυξάνεται από τα 221 στα 248 ευρώ. Οι διαφορές στις δύο εκδόσεις είναι αρκετές, με το πλουσιότερο (ST-Line X) να περιλαμβάνει εκτός των άλλων μεγαλύτερες ζάντες 18 ιντσών, ηχοσύστημα με 10 ηχεία και οθόνη αφής TFT μεγέθους 8 ιντσών, αυτόματο σύστημα παρκαρίσματος, αλλά και ημιδερμάτινη επένδυση καθισμάτων.

Στη χώρα μας, η τιμή του νέου Ford Puma ξεκινά από τα 20.932 ευρώ στην ήπια υβριδική έκδοση του 1,0 λτ. EcoBoost των 125 ίππων. Για όσους αναζητούν ένα ισχυρότερο μικρό SUV, υπάρχει η επίσης ήπια υβριδική έκδοση των 155 ίππων, η οποία διατίθεται από τα 25.506 ευρώ στην έκδοση ST-Line X. Ασφαλώς από τη γκάμα δεν απουσιάζει και η diesel επιλογή, με το νέο Ford Puma να προσφέρεται με τον 1.5 λτ. EcoBlue των 120 ίππων έναντι του ποσού των 21.119 ευρώ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις