Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το στοιχείο ωστόσο που κλέβει την παράσταση είναι ο νέος μηχανισμός στις πόρτες.

Διαφοροποιήσεις παρατηρούνται στα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα.

H νέα BMW i3;

3/4/2018

Την δική του πρόταση για το πως θα μπορούσε να μοιάζει η νέα i3, αν τελικά η βαυαρική μάρκα προχωρήσει στο λανσάρισμα νέας γενιάς, παρουσίασε ανεξάρτητος σχεδιαστής. Τι λέτε;

Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να έχουν έρθει στο φως αναφορές που κάνουν λόγο ότι η BMW εξετάζει σοβαρά το μέλλον των i3 και i8 καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην προχωρήσει στο λανσάρισμα κάποιου αντικαταστάτη, ο ψηφιακός σχεδιαστής Joost Bianchi όμως παρουσίασε την δική του εκδοχή για την «i3» κλείνοντας τα αυτιά του σε όλες αυτές τις φήμες.

Προς ποια κατεύθυνση όμως θα κινηθεί το επόμενο μοντέλο, όταν αυτό έρθει; Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η BMW θέλει να αυξήσει την ηλεκτρική αυτονομία της i3 αλλά και να προσφέρει νέα καμπίνα που θα έχει μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες.

Η πρόταση του Joost Βianchi πάντως υιοθετεί ακόμα πιο φουτουριστική σχεδίαση που επιτρέπει όμως παράλληλα στο μοντέλο να είναι άμεσα αναγνωρίσιμο, επειδή οι βασικοί σχεδιαστικοί πυλώνες έχουν μείνει ίδιοι. Αντίθετα, διαφοροποιήσεις παρατηρούνται στα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα που έχουν γίνει πιο λεπτά σε σχέση με την τωρινή i3, τις καινούριες ζάντες αλλά και τους αχρείαστους αεραγωγούς που υπάρχουν στον εμπρός προφυλακτήρα μιας και το μοντέλο είναι ηλεκτροκίνητο. Το στοιχείο ωστόσο που κλέβει την παράσταση είναι ο νέος μηχανισμός στις πόρτες, που σύμφωνα με τον σχεδιαστή, είναι συρόμενες τόσο προς τα πίσω όσο και προς το εμπρός μέρος με σκοπό να διευκολύνεται ακόμα περισσότερο η πρόσβαση των επιβατών στην καμπίνα.

Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε να δείτε νέα γενιά για την BMW i3 και αν ναι, θα θέλατε να μοιάζει έτσι;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις