Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η νέα Lamborgini Countach στους δρόμους
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα Lamborgini Countach στους δρόμους

1/11/2021

Για κάποιους η νέα Countach αποτελεί μία ευκαιρία της ιταλικής εταιρίας να «μοσχοπουλήσει» αυτοκίνητα στο όνομα του θρυλικού μοντέλου, εκμεταλλευόμενο την ιστορία του. Για κάποιους άλλους θεωρείται ως ένα νέο μοντέλο που αναβιώνει τον μύθο του προγόνου του.

Η νέα Countach είναι μια από τις Lamborghini για την οποία έχουν ακουστεί πολλά το τελευταίο διάστημα. Κάποιοι χαίρονται για την επιστροφή του διάσημου ονόματος, κάποιοι άλλοι το θεωρούν ιεροσυλία για μια ουσιαστικά «αρπαχτή» σε 112 αυτοκίνητα που έχουν προγραμματιστεί να κατασκευαστούν μέχρι το 2022.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Όπως και να έχει πρόκειται για ένα από τα πιο σπουδαία supercar της δεκαετίας, το οποίο πρόσφατα η κάμερα παπαράτσι το συνέλαβε την ώρα που βγήκε για μία από τις πρώτες βόλτες.



Ο σχεδιαστής του θρυλικού μοντέλου δεν δέχεται τη νέα

Παρόλο που ο σχεδιαστής της πρώτης Countach έχει ξεκαθαρίσει πως δεν δέχεται το νέο supercar και δεν έχει καμία σχέση με τον σχεδιασμό της, η LPI 800-4 έχει καταφέρει ήδη να πουλήσει τις 112 μονάδες που θα κατασκευαστούν. Οι εμφανίσεις της σε δημόσιο χώρο παραμένουν μετρημένες στα δάχτυλα, με τελευταία να πιάνεται στον κατασκοπευτικό φακό να βγαίνει δειλά-δειλά στους δρόμους έξω από το εργοστάσιο.



Τετρακίνητη με 813 ίππους και 0-100 σε 2,8 δευτερόλεπτα

Να θυμίσουμε πως, η νέα Countach LPI 800-4 φοράει τον ατμοσφαιρικό V12 των 6.5 λίτρων που αποδίδει 779 ίππους. Το I στην ονομασία της αναφέρεται στον ηλεκτροκινητήρα των 34 ίππων που εφοδιάζεται, με συνολική ιπποδύναμη να ξεπερνάει τους 813 ίππους, η οποία μεταδίδεται από ένα κιβώτιο 7 ταχυτήτων και στους 4 τροχούς. Με το παραπάνω σύνολο τα 0-100 χιλιόμετρα έρχονται σε 2.8 δευτερόλεπτα, ενώ τα 200 χιλιόμετρα την ώρα σε περίπου 8.6 δευτερόλεπτα και με μία τελική των 353 χλμ/ώρα .

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι το ιταλικό supercar έχει παρουσιαστεί μόνο στο λευκό χρώμα μέχρι στιγμής, με αρκετούς να θέλουν να την δουν σε περισσότερους χρωματικούς συνδυασμούς. Το εργοστάσιο από την Sant Agata, έχει ανακοινώσει παραπάνω από 30 επιλογές χρωμάτων, από μωβ μέχρι και λαχανί, με τους πρώτους τυχερούς να τις παραλαμβάνουν στις αρχές του 2022.

Η Lamborgini Countach πιάστηκε να «βολτάρει» στους δρόμους!
Ο σχεδιαστής της κλασικής Countach απορρίπτει το design του νέου supercar.
Τετρακίνηση με 813 ατμοσφαιρικούς ίππους και 0-100 σε 2,8 δευτερόλεπτα.
Οι πρώτες παραλαβές του μοντέλου θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2022.
Εσείς είσαστε υπέρ στην αναβίωση θρυλικών μοντέλων;
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε