Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η θρυλική Ferrari F50 επιστρέφει με το Project FENIX
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η θρυλική Ferrari F50 επιστρέφει με το Project FENIX

17/11/2021

Ο σχεδιαστής Ugur Sahin, με το Project FΕΝΙΧ, δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει η F50, εάν επέστρεφε μέσα στα επόμενα χρόνια.

Πολλά από τα supercars των τελευταίων δεκαετιών έχουν μείνει χαραγμένα στο μυαλό των petrolheads και για αυτό, δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ήθελαν να τα αναβιώσουν, έστω και σε πιο μοντέρνα μορφή.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η μοντέρνα Ferrari F50 διατηρεί τα σχεδιαστικά πρώτυπα της παλιάς

Από την πλευρά του, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Ugur Sahin παρουσίασε την πρότασή του για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει θρυλική Ferrari F50 το 2021. Το αυτοκίνητο που βλέπετε στις εικόνες είναι ψηφιακό, έχει όνομα Project FΕΝΙΧ και σύμφωνα με τον Sahin, βρίσκει την ισορροπία ανάμεσα στο παλιό και το νέο, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά που βοήθησαν την F50 να μείνει στην ιστορία της αυτοκίνησης.


Με στοιχεία της F50, πιο μοντέρνα γραμμή και λίγο από F1 το project Fenix

Στο μπροστινό μέρος, υπάρχουν στοιχεία που θυμίζουν την F50, όπως για παράδειγμα οι δύο μεγάλοι αεραγωγοί που υπάρχουν πάνω στο καπό. Τα φωτιστικά σώματα είναι τώρα λεπτά και είναι τοποθετημένα πάνω από τους αεραγωγούς. Η έμπνευση από την Ferrari F50 γίνεται ξεκάθαρη από το πλάι, καθώς η οροφή μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με αυτή του κλασικού μοντέλου και μια μαύρη γραμμή εκτείνεται σε όλο το μήκος του αυτοκινήτου. Το πίσω μέρος είναι ελκυστικό και χαρακτηρίζεται από μια τεράστια αεροτομή, λεπτά LED φώτα, τρίτο φως όπως έχουν τα μονοθέσια της F1 και δύο διπλές απολήξεις εξάτμισης.


Μόνο με ισχυρό κινητήρα βενζίνης

Ο Ugur Sahin δεν αναφέρθηκε στο κινητήριο σύνολο με το οποίο θα μπορούσε βρεθεί στο μηχανοστάσιο, με δεδομένο όμως πως το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί με γρίλια και αεραγωγούς, θεωρείται αυτονόητη η παρουσία ενός ισχυρότατου κινητήρα βενζίνης.

Η «θρυλική» F50 επιστρέφει με το project Finix, πιο μοντέρνα, κρατώντας την σιλουέτα της παλιάς!
Με αεραγωγούς στο καπό και μαύρη γραμμή στο πλάι όπως η F50.
Στην πίσω όψη έχουμε λεπτά led φώτα και τρίτο φως όπως τα μονοθέσια της F1.
Μόνο με ισχυρό κινητήρα βενζίνης.
Εσύ θα ήθελες την αναβίωση του ιστορικού μοντέλου με αυτό το project; ή όπως και να το κάνουν δεν ξεπερνιέται αυτός ο «θρύλος»;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε