Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η τουρκική TOGG παρουσίασε ηλεκτρικό fastback
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η τουρκική TOGG παρουσίασε ηλεκτρικό fastback

7/1/2022

Παγκόσμιο λανσάρισμα έκανε η τουρκική εταιρεία TOGG στην Έκθεση Consumer Electronics Show (CES), στο Λας Βέγκας , παρουσιάζοντας ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο fastback με το όνομα «Transition Concept Smart Device» λίγο πριν μπει σε παραγωγή το πρώτο της μοντέλο!

Η τουρκική TOGG δηλώνει και επίσημα παρών στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, ούσα αρκετά φιλόδοξη. Η τουρκική εταιρεία δημιουργήθηκε από το χέρι του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τη σύμπραξη πέντε τουρκικών εταιρειών (τον όμιλο Anadolu, τον BMC, τον όμιλο Kok, τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας Turkcell και τη Zorlu Holding, μητρική της εταιρίας κατασκευής τηλεοράσεων Vestel). Ως πρώτη προσπάθεια παρουσίασε το «Transition Concept Smart Device», ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο τύπου fastback, το οποίο μάλιστα έχει σχεδιαστή από την πασίγνωστη ιταλική εταιρεία Pininfarina

Το σήμα συμβολίζει την ενοποίηση Ανατολής και Δύσης 

Το «Transition Concept Smart Device» έχει χαρακτηριστεί από την εταιρεία ως ένα δυναμικό και καινοτόμο μοντέλο, που διαθέτει κομψό στυλ που διακρίνεται από το αντίθετο άνοιγμα που έχουν οι πίσω πόρτες. Επιπλέον έμφαση δίνεται και στο μοναδικό φωτιζόμενο λογότυπο της TΟGG, το οποίο και αντικατοπτρίζει την ενοποίηση των ανατολικών και δυτικών πολιτισμών. «Τα δύο βέλη στο σχέδιο του λογότυπου αντιπροσωπεύουν τη συγχώνευση Ανατολής και Δύσης, σχηματίζοντας έναν πολύτιμο λίθο στο κέντρο», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της TOGG, Gurcan Karakas. «Επιπλέον, το λογότυπό μας τονίζει ότι η TOGG είναι μια εταιρεία που συνδέει την τεχνολογία και τους ανθρώπους στη συγκυρία του σήμερα και του αύριο μέσω των λύσεων κινητικότητας που βελτιώνουν τη ζωή». 

Πλόυσιο εσωτερικό με κορυφαίες ανέσεις. 

Στο εσωτερικό του, το TOGG Transition Concept Smart Device προσφέρει ένα σπορ τιμόνι με μια πληθώρα οθονών infotainment και τέσσερα μονά καθίσματα με ενσωματωμένες ζώνες ασφαλείας. Το τοπίο ακόμα παραμένει θολό σχετικά με τις τεχνικές λεπτομέρειες για το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε