Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Honda Jazz: Φρεσκάρισμα & σπορ έκδοση RS
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Honda Jazz: Φρεσκάρισμα & σπορ έκδοση RS

Διαβάστηκε από 1497 αναγνώστες - 10/10/2022

Το Honda Jazz ανανεώθηκε κάνοντας το ντεμπούτο του στην Ιαπωνία, ενώ πλέον στη γκάμα του προστίθεται και η πιο σπορ έκδοση RS με υβριδικό κινητήριο σύνολο 123 ίππων.

Ντεμπούτο στην Ιαπωνία

Μετά από δύο χρόνια καριέρας στην ευρωπαϊκή αγορά και τρία στην ιαπωνική, ήρθε η ώρα για το Honda Jazz να ανανεωθεί και να συνεχίσει την πορεία του στις αγορές στην 4η γενιά του.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Παλιά ήταν Mugen, τώρα RS

Το Honda Jazz -γνωστό και ως Fit στην Ιαπωνία- πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με ανανεωμένο εξωτερικό, όσο και εσωτερικό. Οι αισθητικές επεμβάσεις εντοπίζονται κυρίως στην ανασχεδιασμένη μάσκα, προφυλακτήρα και γενικά στην μπροστινή όψη. Το μεγαλύτερο νέο όμως αποτελεί η έλευση μιας νέας σπορ έκδοσης RS, οι οποία θυμίζει αρκετά τις παλιότερες «καυτές» εκδόσεις της Mugen.
 

Πρακτικότητα και επιδόσεις πάνε μαζί

Το νέο Honda Jazz RS συνδυάζει μία πιο σπορ και δυναμική εμφάνιση, με την πρακτικότητα ενός οικογενειακού αυτοκινήτου. Το μοντέλο διαθέτει ένα πιο «πρησμένο» body kit με ελαφρώς φουσκωμένους θόλους στους τροχούς και νέες ζάντες. Επιπλέον αναβαθμίσεις διαθέτει και στις αναρτήσεις, με πιο σφιχτές και σταθερές ρυθμίσεις. Το εσωτερικό ακολουθεί την ανανέωση, με μία πιο σπορ γραμμή όπως αρμόζει στην έκδοση RS.
 

...Δείτε περισσότερα

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε