Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ήρθε η ώρα για το Chaos του Πανόπουλου

Ήρθε η ώρα για το Chaos του Πανόπουλου

Διαβάστηκε από 5970 αναγνώστες - 11/10/2021

Σχεδιασμένο για ρεκόρ! Το πολυαναμενόμενο υπεραυτοκίνητο του Έλληνα Σπύρου Πανόπουλου, θα κάνει ντεμπούτο την 1η Νοεμβρίου, με το ultracar Chaos των 3.000 ίππων να είναι έτοιμο να κατακτήσει το ρεκόρ τελικής ταχύτητας, το ρεκόρ γρηγορότερου στο Ring και να πετύχει ρεκόρ επιτάχυνσης στο 400άρι.

Έφτασε τελικά η ώρα της επίσημης πρώτης του Ελληνικού ultracar, που έχει βλέψεις να κατακτήσει όλες τις κορυφές της αυτοκίνησης. Μέσω της επίσημης σελίδας της εταιρείας, Spyros Panopoulos Automotive, ανακοινώθηκε πως το Chaos θα παρουσιαστεί την 1η Νοεμβρίου

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Χρειάστηκαν 4 χρόνια εξέλιξης το Chaos

Η ανακοίνωσή της εταιρίας του Σπύρου Πανόπουλου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά από 4 έτη σκληρής δουλειάς, η στιγμή της αποκάλυψης του CHAOS είναι πιο κοντά από ποτέ». Αρχικά είχε προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, αλλά η ματαίωση της άλλαξε τον σχεδιασμό και το Chaos θα αποκαλυφθεί την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021. 

Θέλει να κατακτήσει όλα τα ρεκόρ το Chaos

Ο βασικός στόχος του Chaos είναι να κατακτήσει όλα τα ρεκόρ και να καταφέρει να με αυτό τον τρόπο να εντυπωσιάσει την Παγκόσμια αυτοκίνηση. Στην ανακοίνωση της Spyros Panopoulos Automotive, έχει βάλει σαν στόχο να διεκδικήσει παγκόσμια ρεκόρ, όπως αυτό της τελικής ταχύτητας για το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής και το ρεκόρ πίστας του Nurburgring.


Και το 1ο ηλεκτρικό της Spyros Panopoulos έτοιμο

Την ίδια ημερομηνία θα παρουσιαστεί και το 1ο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της Ελληνικής εταιρίας, μαζί με το υπέρ αυτοκίνητο υδρογόνου αλλά και διάφορα άλλα project που θα ενθουσιάσουν το κοινό.
 
...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε