Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Hyundai Alcazar: Ιδού το 7θέσιο SUV των Κορεατών

23/3/2021

Μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να παρουσιάσει η Hyundai το νέο της 7θέσιο SUV, το οποίο θα ονομάζεται Alcazar και θα φέρει τρίτη σειρά καθισμάτων. Ας δούμε τις πρώτες teaser φωτογραφίες του.

Η Hyundai φαίνεται ότι επιθυμεί να διευρύνει ακόμα περισσότερο τη γκάμα των SUV μοντέλων της, μιας και ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά το Alcazar, ένα νέο μοντέλο που θα εξοπλίζεται με τρίτη σειρά καθισμάτων.

Το νέο μοντέλο θα βασίζεται στο μικρότερο «Creta» και ουσιαστικά θα επιμηκύνεται προς τα πίσω, ώστε να χωρέσουν τα επιπλέον καθίσματα. Οι πρώτες «teaser» φωτογραφίες δείχνουν το πίσω μέρος, όπου τα φωτιστικά σώματα θα ενώνονται με LED λωρίδα, αλλά και μία απεικόνιση των εσωτερικών χώρων. Βλέπουμε λοιπόν, ότι ενδεχομένως να υπάρξουν δύο διαφορετικές αρχιτεκτονικές. Η πρώτη θα είναι 7θέσια και η δεύτερη 6θέσια με σαφώς πιο άνετα καθίσματα για τους επιβάτες της μεσαίας σειράς.

Το αμάξωμα μήκους 4.300 χλστών θα κινείται με τα μηχανικά σύνολα του μικρότερου Creta. Αυτό σημαίνει ότι στη βάση της γκάμας θα υπάρχει ένα ατμοσφαιρικό μοτέρ χωρητότητας 1,5 λτ., το οποίο θα αποδίδει 115 ίππους και ένας ισχυρότερος 1.400άρης κινητήρας 140 ίππων. Εννοείται ότι θα υπάρχει και diesel επιλογή 115 ίππων. Η κίνηση θα περνά στους εμπρός τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων 6 σχέσεων, ή αυτόματου CVT.

Η επίσημη αποκάλυψη του νέου Hyundai Alcazar θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου και σε πρώτη φάση θα διατεθεί στην αγορά της Ινδίας.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις