Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Hyundai Kona N-Line: Με 198 ίππους, 4κίνητο κι «αγριεμένο»
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai Kona N-Line: Με 198 ίππους, 4κίνητο κι «αγριεμένο»

Διαβάστηκε από 15061 αναγνώστες - 14/8/2022

Η «πολιτισμένη» έκδοση του Kona N, ακούει στο όνομα N-Line, έχει 198 ίππους, 4κίνηση, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, εντυπωσιακή εμφάνιση και προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις και δυναμική οδική συμπεριφορά, ταυτόχρονα με τα πλεονεκτήματα ενός μικρού SUV.

Hyundai Kona N-line: H 4κίνητη «πολιτισμένη» εκδοχή του Κona N

Τελικά η Hyundai με το Kona έχει βάλει σκοπό να μας «τρελάνει»! Έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο οδηγικά και τεχνολογικά μικρό SUV, με χώρους που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από τον ανταγωνισμό και το εφοδιάζει με κινητήρες που καλύπτουν όλο το φάσμα των επιλογών. Ηλεκτρικοί, υβριδικοί, επιδόσεων  κι υπερεπιδόσεων είναι στη διάθεση του αγοραστή που σίγουρα θα βρει τον ιδανικό για αυτόν. Εμείς δοκιμάζουμε την έκδοση N-Line, με τον «πολιτισμένο» ισχυρό κινητήρα των 198 ίππων, με ενεργητική τετρακίνηση κι αυτόματο κιβώτιο, που προσφέρει αγωνιστικές επιδόσεις χωρίς το κόστος να ξεφεύγει  σε δυσθεώρητα επίπεδα.



 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Επιθετική εμφάνιση με αγωνιστικό DNA το Hyundai Kona N-Line

Την έκδοση N-Line την ξεχωρίζεις από μακριά, αφού διαφέρει αρκετά με τις «απλές» εκδόσεις κι έχει το δικό της μοναδικό στυλ. Η κομψή σχεδίαση του SUV τονίζεται από «αγωνιστικές» πινελιές και δυναμικές λεπτομέρειες, που το κάνουν πιο πληθωρικό και εντυπωσιακό στο δρόμο. Το λογότυπο της Hyundai έχει κατέβει στο κέντρο της  μάσκας με το ιδιαίτερο μοτίβο, αποκλειστικά σχεδιασμένο για την N-Line, ενώ ακριβώς από πάνω συναντάμε 3 εισαγωγές αέρα που δένουν ωραία με το μυώδες καπό. Η εικόνα του μπροστινού μέρους ολοκληρώνεται με τον «πρησμένο» ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, που ενσωματώνει ένα αεροδυναμικό σπόιλερ με πτερύγια και το Ν-Line λογότυπο. Οι θόλοι είναι βαμμένοι στο χρώμα του αυτοκινήτου, τα μαρσπιέ δίνουν την αίσθηση ότι το αυτοκίνητο είναι χαμηλωμένο και οι 18αρες σκουρόχρωμες ζάντες  ειδικής σχεδίασης φανερώνουν τα μεγάλα δισκόφρενα. Το πίσω μέρος ακολουθάει κι αυτό τη N-Line γλώσσα, με τον μεγάλο διαχύτη, τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης, τα extra πτερύγια και τα επιπλέον λογότυπα να κάνουν αισθητή τη μοναδικότητα του μοντέλου. Το Hyundai Kona N-Line εκτός από το εκπληκτικό κόκκινο χρώμα της δοκιμής μας, βγαίνει σε 10 διαφορετικές αποχρώσεις κι υπάρχει η δυνατότητα διχρωμίας με την οροφή να βάφεται σε μαύρη.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε