Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Hyundai Santa Fe: Η επόμενη γενιά με τη νέα εμφάνιση
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai Santa Fe: Η επόμενη γενιά με τη νέα εμφάνιση

21/10/2022

Η επόμενη γενιά του Hyundai Santa Fe ήδη έχει βγει στους δημόσιου δρόμους και πραγματοποιεί δοκιμές, έχοντας μία εντελώς διαφορετική εμφάνιση από αυτή που έχουμε συνηθίσει, με μεγαλύτερες διαστάσεις και περισσότερες «γωνίες».

Έτσι θα μοιάζει το νέο μοντέλο

Η ιστοσελίδα Kolesa.ru μας έχει «καλομάθει» με τις render φωτογραφίες που βασίζονται στις κατασκοπευτικές. Έτσι λοιπόν, δε θα μπορούσε να λείπει από το νέο Hyundai Santa Fe από τα αρχεία της, δημιουργώντας την δική της εκδοχή για το πώς θα έμοιαζε. Οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές οραματίστηκαν την επόμενη γενιά του μεγάλου νοτιοκορεάτικου SUV με μία τεράστια αλλαγή στο design, που αποκλίνει από τη σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Νέα πιο boxy εμφάνιση και περισσότερες γωνίες

Το νέο Hyundai Santa Fe διαθέτει μία boxy σχεδίαση, «ισιώνοντας» αρκετές από τις καμπύλες του τρέχοντος μοντέλου. Αυτό ήταν εμφανές από την πρώτη φορά που είδαμε το νέο μοντέλο ντυμένο με το βαρύ καμουφλάζ, κρύβοντας αρκετά από τα χαρακτηριστικά του αλλά όχι και την «τετράγωνη» εμφάνιση. Η μάσκα διαθέτει πλέον ένα ζευγάρι χαρακτηριστικών φωτιστικών σωμάτων με το σχήμα H, τα οποία πλαισιώνουν μία τεράστια ορθογώνια γρίλια. Καταλήγοντας στο πίσω μέρος, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έδωσαν στο Santa Fe στοιχεία από το Hyundai Staria, το πρόσφατα παρουσιασμένο φουτουριστικό πολυμορφικό της εταιρείας, με τα κάθετα πίσω φώτα να εκτείνονται κατά ύψος.
 

Δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για το εσωτερικό

Οι πληροφορίες για το εσωτερικό του Hyundai Santa Fe είναι ελλιπείς, με μερικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες στο παρελθόν να έχουν αποκαλύψει μόνο τις λευκές δερμάτινες επενδύσεις και τα διπλωμένα στο πάτωμα καθίσματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα διαθέτει μεγαλύτερους χώρους και περίσσεια άνεση, ενώ το τεχνολογικό στοιχείο θα είναι σε υψηλά επίπεδα.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε