Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Hyundai i10 N-Line: Ίσως το πιο σπορτίφ αυτοκίνητο πόλης
18 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai i10 N-Line: Ίσως το πιο σπορτίφ αυτοκίνητο πόλης

Διαβάστηκε από 55304 αναγνώστες - 30/12/2022

Με διαστάσεις ευέλικτες για την πόλη, κινητήρα 100 ίππων, σφιχτές αναρτήσεις, κιλά κατηγόριας φτερού και στιλάτο μέσα κι έξω, το Hyundai i10 N-Line είναι αντικείμενο πόθου για όλους τους ανήσυχους οδηγούς, που αναζητάνε ένα καθημερινό πρακτικό αυτοκίνητο με sportif στοιχεία.

H Hyundai φαίνεται να είναι το next big thing στην αυτοκινητοβιομηχανία. Εκπληκτικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα, εντυπωσιακές τεχνολογίες κι «αγωνιστική» σειρά είναι μερικά από τα επιτεύγματα της κορεάτικης εταιρίας. Μέσα σε όλα αυτά συνεχίζει να ποντάρει στα μικρά αυτοκίνητα πόλης και να παρουσιάζει διαμάντια, όπως το Hyundai i10 N-Line, το οποίο καταφέρνει να συνδυάζει την ευελιξία με την οδηγική ευχαρίστηση.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Λογότυπα και κόκκινες λεπτομέρειες ξεχωρίζουν εξωτερικά το Hyundai i10 N-Line

Το Hyundai i10 N-Line ξεχωρίζει αισθητικά από τις συμβατικές εκδόσεις με την πρώτη ματιά. Η μάσκα έχει διαφορετική σχεδίαση με τις 3 κόκκινες λεπτομέρειες να βγάζουν μάτι και δένει άψογα με τους στενούς εμπρός προβολείς και τα φώτα ημέρας. Η κόκκινη λωρίδα στο μπροστινό προφυλακτήρα συμβαδίζει με το χαρακτήρα του αυτοκινήτου βγάζοντας ένα sportif αέρα. Οι 16αρες ζάντες και το κόκκινο λογότυπο στην πίσω κολόνα τονίζουν τη διαφορετικότητα του μοντέλου από το «απλό» i10, ενώ οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης κι η κόκκινη λωρίδα στο πίσω προφυλακτήρα ολοκληρώνουν την «αγωνιστική» εικόνα του μοντέλου. Κερασάκι στην τούρτα, η διχρωμία του αμαξώματος που αναβλύζει μια φρεσκάδα και δίνει extra πόντους στιλ.

Κόκκινες ραφές, δέρμα και αλουμίνιο κυριαρχούν στο εσωτερικού του i10

Στην καμπίνα του μοντέλου, οι διαφορές είναι περισσότερες, θυμίζοντας έντονα τη Ν σειρά της εταιρίας. Το πολυλειτουργικό τιμόνι είναι δερμάτινο με κόκκινες ραφές  και συνδυάζεται ιδανικά με το δερμάτινο επιλογέα, επίσης με κόκκινες ραφές, όπου στέκει περήφανο το «Ν» σηματάκι. Κόκκινες ραφές συναντάμε και στα καθίσματα, ενώ ξεχωρίζουν οι κόκκινες λεπτομέρειες στους αεραγωγούς και τα αλουμινένια πετάλια. Τα πλαστικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ελαφρώς σκληρά, χωρίς να ξεφεύγουν από το μέσο όρο της κατηγορίας, αλλά έχουν καλή συναρμογή και φινίρισμα, με τις κυψελωτές επιφάνειες να εντυπωσιάζουν. Ο πίνακας οργάνων είναι αναλογικός και συνδυάζεται με μια κεντρική οθόνη LCD 3,8 ιντσών, ενώ η οθόνη αφής του infotainment είναι 8 ιντσών και διακρίνεται για την ευχρηστία της και την ευκολία του μενού της. Το εσωτερικό του i10 χαρακτηρίζεται για την εργονομία του και την ευρυχωρία του (για τα δεδομένα της κατηγορίας), με 4 ενήλικες να μπορούν να φιλοξενηθούν άνετα και να έχουν 252 λίτρα διαθέσιμα στο χώρο αποσκευών.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε