Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Ιδού η ανανεωμένη Porsche Cayenne Coupe

1/6/2021

Η πιο sport Cayenne είναι έτοιμη! Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση της, σας μεταφέρουμε όλες τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για την ανανεωμένη Porsche Cayenne Coupe. Θα συνεχίσει να πρωτοπορεί ή πέρασε πλέον η μπογιά της?

Στο τέλος του μηνός θα γίνει η επίσημη πρώτη της ανανεωμένης Porsche Cayenne Coupe, αφού το μοντέλο πραγματοποιεί ήδη τις τελικές δοκιμές εξέλιξης του. Η ανανέωση θα φέρει διαφορετική σχεδίαση στα «σημεία» και νέο δυνατό κινητήρα επιδόσεων. 

Στα σχέδια ανεξάρτητου σχεδιαστή παρατηρούμε, στον εμπρός προφυλακτήρα της ανανεωμένης Porsche Cayenne, νέο ζευγάρι με φώτα ημέρας LED, και εντυπωσιακούς και λεπτούς προβολείς. Εξίσου νέας σχεδίασης είναι και τα γραφικά στους πίσω προβολείς, με μια μικρή ανανέωση και στον προφυλακτήρα. 



Η ανανεωμένη Porsche Cayenne Coupe θα αποτελέσει την πιο δυναμική έκδοση με κινητήρα εσωτερικής καύσης, στην γκάμα του Γερμανικού μοντέλου, αφού πλέον θα είναι διαθέσιμη με τον twin-turbo 4,0 λίτρων V8 κινητήρα με απόδοση 640 ίππους. Θα μπορέσει να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της και η ανανεωμένη έκδοση της Cayenne ή πλέον ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στην κατηγορία και θα μοιραστεί η εμπορική «πίτα»? 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις