Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Ιδού το νέο Hyundai Kona N!

26/3/2021

Προ των πυλών βρίσκεται το Hyundai Kona N, και βλέπουμε για πρώτη φορά το νέο μοντέλο χωρίς κανένα κάλυμμα. Το εντυπωσιακό εξωτερικό θα συνοδεύεται με έναν turbo κινητήρα 2 λίτρων, που αναμένεται να αποδίδει 280 ίππους.

Λίγο πριν την παρουσίαση του Hyundai Kona N, το αυτοκίνητο εθεάθη χωρίς καμουφλάζ, κοντά στην πίστα του Nürburgring στη Γερμανία.
Οι φωτογραφίες δείχνουν όλες τις λεπτομέρειες που έχει στο εξωτερικό της η κορυφαία έκδοση του Kona. Όπως σε όλα τα «N» μοντέλα, υπάρχουν πολλά στοιχεία που προσδίδουν δυναμισμό στο αμάξωμα.

Η εμπρόσθια μαύρη γρίλια έχει μεγάλα κυψελωτά ανοίγματα, και στο κέντρο της έχει το λογότυπο της εταιρείας, το οποίο είναι επίσης μαύρο. Πιο δίπλα βρίσκεται το σήμα «N». Στον πρόβολο κυριαρχούν τα τραπεζοειδή σχήματα και στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα συναντούμε ένα spoiler το οποίο είναι κόκκινο, ένα χρώμα που έχει συνδεθεί με τον sport χαρακτήρα των αυτοκινήτων.



Αυτή η φιλοσοφία ακολουθείται και στο πλάι του νέου Hyundai Kona N, με τα sideskirts να έχουν λεπτομέρειες σε μαύρο και κόκκινο χρώμα, ενώ στον πίσω προφυλακτήρα δεσπόζει ένας μεγάλος διαχύτης, ο οποίος στο επάνω μέρος του έχει ένα «σιρίτι» στην ίδια πολεμική απόχρωση. Χαμηλότερα βρίσκονται οι μεγάλες στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης. Ανεβαίνοντας ψηλά, παρατηρούμε την ευμεγέθη μαύρη αεροτομή.

Οι ζάντες που έχει η N έκδοση του Kona είναι μαύρες, και από πίσω ξεχωρίζουν οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων.
Το hot SUV μοντέλο, όπως το χαρακτηρίζει η Hyundai, θα έχει έναν δίλιτρο turbo κινητήρα, ο οποίος θα συνεργάζεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων. Παρόλο που δεν υπάρχει κάποια επίσημη αναφορά για την απόδοση, αυτή θα είναι πιθανότατα 280 άλογα.



Δεδομένου ότι το Hyundai Kona N φαινόταν να βιντεοσκοπείται, αναμένουμε να δούμε πολύ σύντομα την επίσημη παρουσίασή του. Το μοντέλο θα κληθεί να ανταγωνιστεί το Ford Puma ST και το VW T-Roc R.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις