Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ιδού το νέο Hyundai i20

Διαβάστηκε από 6424 αναγνώστες - 19/2/2020

Η Κορεατική βιομηχανία παρουσίασε και επίσημα το νέο Hyundai i20, γεμάτο νέες τεχνολογίες, εντελώς φρέσκια και επιβλητική σχεδίαση αλλά και ήπια υβριδικό σύστημα 48 βολτ.

Το νέο Hyundai i20 εγκλωβίζει την ματιά σου, με μια εξωτερική σχεδίαση που μπορεί να σου δείχνει γνώριμη, αλλά όλες οι λεπτομέρειες της είναι καινούργιες. Η μεγάλη γρίλια στον εμπρός προφυλακτήρα αλλά και οι νευρώσεις στην γραμμή σχεδίασης του αυτοκινήτου, κάνουν το νέο i20 πιο μυώδες.



Στο πίσω μέρος τα πρώτα δευτερόλεπτα θέασης θα τα περάσεις στην LED φωτιζόμενη γραμμή που συνδέει τα νέα φωτιστικά σώματα.
Η σχεδίαση του νέου Hyundai i20 έχει αυξήσει λίγο την χωρητικότητα στο εσωτερικό αλλά και στον χώρο αποσκευών, με συνολικό όγκο τα 351 λίτρα, από τα 326 του προκατόχου. Στο εσωτερικό (εκτός από μεγαλύτερη άνεση για τους επιβάτες) θα βρεις ψηφιακό πίνακα οργάνων αλλά και infotainment υψηλών προδιαγραφών.



Πλήθος είναι και τα συστήματα ασφαλείας του πακέτου SmartSense, με σύστημα διατήρησης λωρίδας, παρακολούθησης τυφλών σημείων και προειδοποίησης σύγκρουσης με δυνατότητα ανίχνευσης πεζών.
Το νέο Hyundai i20 θα είναι εφοδιασμένο με τον 1,2 λίτρων κινητήρα βενζίνης των 84 ίππων, που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων.

Παράλληλα, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στους δυο κινητήρες 1.000 κ.εκ. που έρχεται με δύο ιπποδυνάμεις 100 και 120 αλόγων, που μπορεί  να συνδυαστεί με ήπια υβριδικό σύστημα 48 βολτ, που μπορούν να εφοδιαστούν είτε με ένα νέο εξάρι μηχανικό κιβώτιο ή με εφτάρι αυτόματο DCT διπλού συμπλέκτη.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις