Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Jeep: Αποκαλύφθηκαν τα Recon, Wagoneer S & Avenger
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Jeep: Αποκαλύφθηκαν τα Recon, Wagoneer S & Avenger

9/9/2022

Με το βλέμμα στην ηλεκτροκίνηση, η Jeep αποκάλυψε στην εκδήλωσή της 4xe , τρία ολοκαίνουργια ηλεκτρικά SUV που θα βγουν στην παραγωγή τα επόμενα 2 χρόνια.

Τα 3 ολοκαίνουργια ηλεκτρικά μοντέλα της Jeep

Το μέλλον της Jeep είναι ηλεκτρικό και μέχρι το 2030, θέλει να εξηλεκτρίσει την ευρωπαϊκή γκάμα των μοντέλων της. Η αμερικανική εταιρεία έχει βάλει ήδη μπροστά τα «ηλεκτρικά» της πλάνα, όχι μόνο με τις plug-in υβριδικές εκδόσεις αλλά και με καινούργια μοντέλα, παρουσιάζοντας τρία SUV που θα έρθουν στην παραγωγή στα επόμενα 2 χρόνια.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η αρχή στην ηλεκτροκίνηση

Η αρχή στην ηλεκτροκίνηση θα γίνει με τα Jeep Recon και Jeep Wagoneer S για τις παγκόσμιες αγορές και το Jeep Avenger αποκλειστικά για την Ευρώπη. Παρότι τα 3 μοντέλα πραγματοποίησαν το πρώτο του ντεμπούτο στα φώτα της δημοσιότητας, η Jeep δεν προχωράει σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Πάμε όμως να δούμε, τι νέο θα φέρει κάθε νέο μοντέλο.
 

Jeep Recon 2024

Τα περισσότερα βλέμματα από τα 3 ηλεκτρικά συγκέντρωσε το Recon. Η Jeep δεν δίστασε να το συνδέσει με το Wrangler, τόσο από σχεδιαστική άποψη όσο και από πλευράς off-road επιδόσεων. Δεν είναι τυχαίο, που διαθέτει αφαιρούμενες πόρτες και μία καμπίνα που «ανοίγει» με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι άνθρωποι της εταιρείας αναφέρουν πως το Jeep Recon θα εξοπλίζεται με το Jeep Selec-Terrain, ένα σύστημα διαβάθμισης μονοπατιού με διαχείριση της πρόσφυσης , τεχνολογία αξόνων e-locker και ελαστικά εκτός δρόμου. Το ηλεκτρικό SUV θα βασίζεται στη μεγάλη πλατφόρμα STLA του ομίλου Stellantis, χωρίς να ανακοινώνονται περαιτέρω στοιχεία για το σύστημα μετάδοσης ή το πακέτο μπαταριών.



Στην εκδήλωση 4xe της μάρκας -εκεί όπου παρουσιάστηκαν και τα μοντέλα- ο Διευθύνων Σύμβουλος της Jeep Brand Christian Meunier, τόνισε πως το Recon σίγουρα δεν θα αντικαταστήσει το Wrangler, παρά τις σαφείς ομοιότητες. Πάντως, η παραγωγή του θα ξεκινήσει το 2024 στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ θα προσφέρεται μία μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ και off-road αναβαθμίσεις.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε