Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Jeep Avenger: Πρεμιέρα στο Παρίσι
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Jeep Avenger: Πρεμιέρα στο Παρίσι

17/10/2022

Για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, αποκαλύπτεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Jeep, το Avenger, μαζί με την υπόλοιπη ηλεκτρική γκάμα της εταιρείας.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της Jeep

Το πρώτο μοντέλο που εγκαινιάζει το ηλεκτρικό μέλλον της Jeep, είναι το αμιγώς ηλεκτρικό Avenger. Πριν μερικούς μήνες, το Jeep Avenger είχε κάνει την εμφάνισή του εν μέσω της παρουσίασής του μακροπρόθεσμου στρατηγικού πλάνου της Stellantis, DareForward 2030.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες

Όπως ανακοίνωσε η Jeep, λίστα των παραγγελιών άνοιξε μόνο για συγκεκριμένες ευρωπαϊκές αγορές , όπως η Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Βέλγιο και Ολλανδία. Αργότερα, θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες όπως αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και σε χώρες εκτός Ευρώπης, στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα.
 

Αυτονομία 400 χλμ. κατά WLTP

Το νέο compact SUV θα τοποθετηθεί στη γκάμα κάτω από το Renegade, με το Avenger να έχει ηλεκτρική αυτονομία 400 χλμ. σύμφωνα με τον κύκλο δοκιμών WLTP, ενώ σε αστικό περιβάλλον αυξάνονται στα 550 χλμ. Το νέο Jeep Avenger χαρακτηρίζεται από μεγάλη απόσταση από το έδαφος και τις μεγάλες δυνατότητες σε γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής. Μεταξύ άλλων, προσφέρει προηγμένη τεχνολογία και ένα εξαιρετικά ευρύχωρο εσωτερικό με έξυπνες, πρακτικές λύσεις αποθήκευσης και αυξημένη συνδεσιμότητα. Το Jeep Avenger θα παράγεται στο Tychy της Πολωνίας, στο εργοστάσιο της Stellantis.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε