Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Jeep CJ Surge: Ηλεκτρικό off-road με ρετρό εμφάνιση και 272 ίππους
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Jeep CJ Surge: Ηλεκτρικό off-road με ρετρό εμφάνιση και 272 ίππους

31/10/2022

Το νέο Jeep CJ Surge διαθέτει ρετρό εμφάνιση σε αντίθεση με το σύγχρονο αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που το εξοπλίζει!

Ηλεκτρικό αλλά με vintage εμφάνιση

Πρεμιέρα έκανε το νέο πρωτότυπο της Jeep, CJ Surge, το οποίο κατασκεύασαν οι άνθρωποι της Mopar για τη φετινή έκθεση SEMA. Το εν λόγω off-road όχημα χαρακτηρίζεται από ρετρό εμφάνιση η οποία έρχεται σε αντίθεση με το σύγχρονο και νέο αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που το εξοπλίζει, στην πορεία που κάνει η εταιρεία προς τον εξηλεκτρισμό της.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τετρακίνητο με 272 ίππους

Το σύστημα κίνησης, όπως προαναφέραμε είναι αμιγώς ηλεκτρικό και πρόσφατα εξελιγμένο. Η ανώτερη ισχύς φτάνει τους 272 ίππους, χωρίς ωστόσο να έρχονται στη δημοσιότητα επιπλέον στοιχεία. Αναφέρεται ωστόσο πως το σύστημα μετάδοσης κίνησης συνδέεται στο πλαίσιο του οχήματος με νέες ειδικά σχεδιασμένες βάσεις στήριξης κινητήρα και στέλνει την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς.

Μπαταρία λιθίου 50 kWh

Η ηλεκτρική ενέργεια αποθηκεύεται σε 24 επιμέρους μονάδες μπαταριών ιόντων λιθίου που περικλείονται σε ένα κέλυφος τοποθετημένο στο πίσω μέρος της καμπίνας. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 50 kWh, αν και η Mopar δεν αποκαλύπτει την αυτονομία και τους χρόνους φόρτισης. Η θύρα φόρτισης βρίσκεται πίσω από την πόρτα του οδηγού.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε