Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Jeep Commander: Αντίστροφη μέτρηση για το 7θέσιο SUV

28/5/2021

Το θωρηκτό επιστρέφει! Με ένα teaser video, η Jeep γνωστοποίησε ότι είναι θέμα χρόνου η αποκάλυψη του θηριώδους Jeep Commander που θα εξοπλίζεται και με τρίτη σειρά καθισμάτων. Πιστεύετε ότι θα είχε απήχηση στο ελληνικό κοινό, αν τελικά διατεθεί στην Ευρώπη;

Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει ότι η Jeep στρέφεται σε plug-in υβριδικές εκδόσεις, οι οποίες ξεχωρίζουν από το λογότυπο «4xe». Αυτή τη φορά, βέβαια, δεν έχουμε να κάνουμε με ακόμα έναν εξηλεκτρισμό, αλλά με το επερχόμενο Jeep Commander. Πρόκειται για τη ναυαρχίδα της γκάμας, η οποία διέπρεψε στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και τώρα έφτασε η ώρα για την αποκάλυψη του νέου μοντέλου.

Η γκάμα της Jeep έχει μεγαλώσει σημαντικά με την προσθήκη νέων μοντέλων όπως το Cherokee L και το Wagoneer. Πλέον, όμως, ο όμιλος Stellantis στοχεύει σε όσους αναζητούν κορυφαίους χώρους, με το νέο Jeep Commander να αναβιώνει έχοντας και τρίτη σειρά καθισμάτων.

Κάπου εδώ αξίζει να τονίσουμε ότι στην αγορά της Κίνας υπάρχει ήδη ένα πενταθέσιο Jeep Commander, αλλά και μία μεγαλύτερη έκδοσή του που φέρει τρίτη σειρά καθισμάτων και ονομάζεται Grand Commander. Το πρώτο επίσημο video της Jeep δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τη σχεδιαστική του φιλοσοφία, αν και βλέπουμε ένα σχήμα που παραπέμπει στο Compass. Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση το μέγεθος θα είναι σημαντικά μεγαλύτερο.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη αποκάλυψή του έχει ήδη ξεκινήσει και είναι ήδη γνωστό πως θα υπάρξουν τόσο δικίνητες, όσο και τετρακίνητες εκδόσεις. Όπως και να έχει, μένει να δούμε αν εν τέλει ο όμιλος Stellantis θα διαθέσει και στην ευρωπαϊκή αγορά το συγκεκριμένο μοντέλο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις