Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Jeep Jeepster: Εσωτερικό που θυμίζει Tonale

Jeep Jeepster: Εσωτερικό που θυμίζει Tonale

23/8/2022

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του αναμενόμενου ηλεκτρικού μοντέλου της Jeep, με τη «μαμά» Stellantis να το έχει προικίσει με αρκετά στοιχεία από την Alfa Romeo Tonale.

Το «baby» Jeep

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Jeep είναι προ των πυλών, με τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες να έχουν διαρρεύσει πριν μερικές ημέρες. Το όνομα του νέου μοντέλου πιθανόν να είναι «Jeepster», ενώ από τις φωτογραφίες της καμπίνας που δημοσίευσε το motor1.com, παίρνουμε μία πρώτη γεύση από το εσωτερικό του.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Εσωτερικό με hi-tech υπόβαθρο

Παρατηρώντας τις φωτογραφίες, το μάτι πέφτει στην αιωρούμενη κεντρική οθόνη αφής του συστήματος infotainment, η οποία και θυμίζει αυτή της Alfa Romeo Tonale, ενώ δανεισμένο φαίνεται να είναι και το τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Κάτω από την κεντρική οθόνη, διατρέχουν το ταμπλό οι οριζόντιοι αεραγωγοί και συμπληρώνονται από τα πλήκτρα τύπου πιάνο, που έρχονται απευθείας από το ιταλικό SUV. Κατά τα λοιπά, η καμπίνα βαδίζει στη φιλοσοφία που συναντάμε και στα υπόλοιπα μοντέλα της αμερικάνικης εταιρείας.

Οι φήμες για εκδόσεις με κινητήρες καύσης

Αυτό όμως που μας προκαλεί εντύπωση αλλά και περιέργεια, είναι ότι στο αυτοκίνητο των δοκιμών εξέλιξης υπάρχει ένας επιλογέας ταχυτήτων, γεγονός που αμφισβητεί την ηλεκτρική υπόσταση του μοντέλου. Αν τώρα αναλογιστείς πως σε ορισμένες  κατασκοπευτικές φωτογραφίες του μοντέλου παρατηρούμε απολήξεις εξατμίσεων στο πίσω μέρος, τότε συμπεραίνουμε πως θα υπάρχουν και εκδόσεις με θερμικά μοτέρ. Οι φήμες λένε πως κάτω από το καπό πιθανόν να βρούμε τον PureTech βενζινοκινητήρα των 1,2 λτ. που αποδίδει 130 άλογα, ενώ μπορεί να δούμε και κάποιο ήπιο υβριδικό σύστημα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε