Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα μηχανικά σύνολα που θα του δίνουν ισχύ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Τα μηχανικά σύνολα που θα του δίνουν ισχύ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Πηγές από το στρατόπεδο της Suzuki αναφέρουν ότι πρόθεση της μάρκας είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας πλαστικά.

Πηγές από το στρατόπεδο της Suzuki αναφέρουν ότι πρόθεση της μάρκας είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας πλαστικά.

Φαίνεται πως το Jimny θα αποκαλυφθεί πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Καινούριες φώτο Jimny

18/6/2018

Δείτε το επερχόμενο οff-road SUV της Suzuki σε νέες φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Πώς σας φαίνεται;

Δεν έχουν σταματημό οι εικόνες του νέου Suzuki Jimny που έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς χθες παρουσιάστηκαν μια σειρά από νέες φωτογραφίες που δείχνουν το ιαπωνικό σκληροτράχηλο μοντέλο.

Το επερχόμενο μοντέλο θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο σχεδιαστικά και δεν θα αλλάξει πολλά από την κλασική του εμφάνιση. Ο πρόβολος του για παράδειγμα θα εξακολουθήσει να χαρακτηρίζεται από την οριζόντια λεπτή γρίλια του αλλά τα φωτιστικά σώματα θα πάρουν τώρα στρογγυλό σχήμα σε σχέση με τα τετραγωνισμένα του παρελθόντος.

Όσον αφορά το εσωτερικό του, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η μεγάλη οθόνη αφής infotainment ενώ το τιμόνι φαίνεται ότι είναι νέας σχεδίασης. Πηγές από το στρατόπεδο της Suzuki αναφέρουν ότι πρόθεση της μάρκας είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας πλαστικά αν και το πιο πιθανό είναι να μην μπορέσει να ανταγωνιστεί στο τομέα αυτό άλλα μοντέλα της κατηγορίας.

Τα μηχανικά σύνολα που θα του δίνουν ισχύ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά αλλά αναμένεται να γίνει διαθέσιμο με τον 1.000άρη κινητήρα απόδοσης 110 ίππων και 170 Nm ροπής αλλά και έναν 1.200άρη κινητήρα ατμόσφαιρας. Στο σασί του, οι Ιάπωνες θα το εξοπλίσουν με δάπεδο τύπου σκάλας αλλά και σύστημα τετρακίνησης ΑllGrip Pro, έτσι ώστε να συνεχίσει να προσφέρει συγκινήσεις τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου ενώ πιθανή είναι η προσθήκη για πρώτη φορά ενός αυτόματου κιβωτίου.

Φαίνεται πως το Jimny θα αποκαλυφθεί πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο, με το παγκόσμιο ντεμπούτο του να λαμβάνει χώρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο αυτό τον Οκτώβριο με τις πωλήσεις να ξεκινούν πριν το τέλος του έτους.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις