Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

«Καυτό» και με 300 άλογα το νέο Opel Astra GSi

Διαβάστηκε από 5375 αναγνώστες - 15/7/2021

Γνωρίσαμε και μάθαμε το 6ης γενιάς Opel Astra. Τώρα να περάσουμε στο παραπάνω level. Τι θα λέγατε για μία «καυτή» έκδοση Opel Astra GSi., με Plug-in υβριδική τεχνολογία και 300 άλογα;

Η Opel παρουσίασε την Τρίτη (13/7) την νέα γενιά του δημοφιλούς μικρομεσαίου της, Opel Astra. Στην 6η του version το γερμανικό μοντέλο έρχεται με καινούργιο «πρόσωπο» και ψηφιακό εσωτερικό, κυρίως όμως λανσάρεται σε ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης, diesel και Plug-in hybrid.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Αρκετά, όμως, για την γνωριμία μας με την «απλή» έκδοση. Ήρθε πλέον η ώρα να συναντήσουμε και το δυναμικό Opel Astra GSi μέσα από rendering του σχεδιαστή X-Tomi Design. Κοιτάζοντας την εικόνα από το σπορτίφ μοντέλο κεντρίζει την ματιά μας το πορτοκαλί χρώμα που έρχεται σε αντίθεση με το μαύρο που «ξεπετάγεται» από τις μαύρες κολόνες, το καπό και την οροφή. Διχρωμία υπάρχει και στην γρίλια του αυτοκινήτου, η οποία ενισχύει το ήδη «αιχμηρό» design του οχήματος. Ανασχεδιασμένες είναι οι ζάντες του Opel Astra GSi, με το μοντέλο συνολικά να χαμηλώνει την απόστασή του από το έδαφος για να ενισχύσει τον σπορτίφ χαρακτήρα του.
 
Δυστυχώς, μόνο σίγουρο δεν είναι το λανσάρισμα του εκρηκτικού hatchback. Για τον λόγο αυτό μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε σχετικά με το μηχανικό του σύνολο, κατά πάσα πιθανό Plug-in υβριδικό όπως στο Opel Grandland. Αν ισχύσει αυτή η πρόβλεψη, το νέο Opel Astra GSi θα έχει ισχύ 300 ίππων και ροπή 520 Nm. Βέβαια, η άμεση σύνδεση του «απλού» Opel Astra με το Peugeot 308 όσον αφορά τους κινητήρες αφήνει περιθώριο για ένα Astra GSi στα πρότυπα του Peugeot 308 GTI. Την ίδια στιγμή, πάντως, οι ανταγωνιστές της Opel έχουν παρουσιάσει τις δικές τους σπορ εκδόσεις (VW Golf GTI, Ford Focus ST).
 
Εσείς τι λέτε; Πρέπει να έρθει μία σπορ έκδοση Opel Astra GSi;

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε