Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Kia XCeed: Πρακτικό SUV με την σπορ εμφάνιση ενός hatchback

Διαβάστηκε από 61505 αναγνώστες - 21/6/2020

Το βραβευμένο Kia XCeed δεν συμβιβάζεται. Δίνει το πληρέστερο πακέτο της αγοράς παρέχοντας τις off road δυνατότητες ενός SUV, την δυναμική εμφάνιση ενός σπορ hatchback ενώ υιοθετεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Με 7ετή εγγύηση και τιμή στα 20.790 ευρώ, εσείς… απλά διαλέξτε χρώμα.

Το ομορφότερο μοντέλο του 2020
Το Kia XCeed αποτελεί το εντυπωσιακότερο coupe crossover της αγοράς καταφέρνοντας να εμπλουτίσει τον καμβά του, μόνο με τα θετικά στοιχεία από τις πιο πετυχημένες κατηγορίες της αγοράς. Η επαναστατική του σχεδίαση έλαβε το βραβείο σχεδιασμού Red Dot Design 2020 αποδεικνύοντας την επιτυχία του να δημιουργείς κάτι μοναδικό και παράλληλα καθολικά εμφανίσιμο. Το αισθητικό προφίλ του βρίσκει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα σε κομψότητα και δυναμικότητα συνδυάζοντας αφενός premium στοιχεία όπως τα full LED φώτα και αφετέρου σκληροτράχηλες ζάντες που τονίζουν την αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Με αρωγό την κουπέ σχεδιαστική γραμμή και την αεροδυναμική σιλουέτα, διατίθεται σε 12 ξεχωριστά χρώματα δίνοντας στον αγοραστή την δυνατότητα να οδηγεί το δικό του, μοναδικό XCeed.


 
Με ψηφιακό πίνακα οργάνων και την πληρέστερη σουίτα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης
Η Kia γνωρίζει περισσότερο από τον καθένα την σημασία που αποπνέει η αύρα της καμπίνας στην ψυχολογία οδηγού και επιβατών. Έτσι φρόντισε στο Kia XCeed να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα με τον συνδυασμό ποιοτικών υλικών, υψηλής τεχνολογίας και πρακτικότητας που θα βολέψει και τους πέντε επιβάτες του. Ο οδηγός αντικρίζει έναν υψηλής ευκρίνειας ψηφιακό πίνακα οργάνων 12.3 ιντσών, ενώ μία ακόμη οθόνη αφής έως και 10.25 ιντσών δεσπόζει ανάμεσα στα μαλακά υλικά του ταμπλό, όντας ο πύργος ελέγχου για κάθε σύστημα όπως navi και συνδεσιμότητα με smartphones. Αναπαυτικά καθίσματα, σε μία ευρύχωρη καμπίνα που δεν επηρεάζεται στιγμή από την κουπέ αισθητική και δημιουργεί συνθήκες… βιβλιοθήκης με την άριστη ηχομόνωση που παρέχει. Και επειδή το XCeed δεν ξεχνάει τα SUV ευρύχωρα γονίδια τους, ο χώρος αποσκευών των 426λτ. έρχεται να ολοκληρώσει τον all around χαρακτήρα του.


 
Ο εξοπλισμός που σε προστατεύει ανά πάσα στιγμή
Ο εξοπλισμός άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, είναι ιδιαίτερα πλούσιος περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων σύστημα αναγνώρισης πινακίδων, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, αυτόματους προβολείς και πολλά ακόμα που μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα κάνοντας κλικ εδώ.
 

 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις