Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
MG ZS EV: Ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

MG ZS EV: Ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία

8/10/2021

H MG παρουσίασε επίσημα την ανανεωμένη αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του ZS. Με μεγαλύτερη μπαταρία η οποία θα προσφέρει αυξημένη αυτονομία σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, αλλά και καινούριο σύστημα infotainment, το ηλεκτρικό ZS θα είναι φορτωμένο τεχνολογία.

H MG αποκάλυψε την ανανεωμένη ηλεκτρική έκδοση του ZS, μετά και το ντεμπούτο του ανανεωμένου με κινητήρα εσωτερικής καύσης μοντέλου. Το MG ZS EV έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά το 2018 και το ανανεωμένο πλέον μοντέλο θα φτάσει στις αντιπροσωπείες ανά την Ευρώπη αυτόν τον Νοέμβριο.

Κοινοποίησέ το »


Μετά το facelift που δέχτηκε, το ηλεκτρικό ZS απέκτησε νέους προβολείς και πίσω φώτα LED, ακριβώς όπως συνέβη και με το μοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Στο μπροστινό μέρος αποκτά έναν διαφορετικό προφυλακτήρα, με μικρότερες εισόδους αέρα στο πλάι, ενώ η μάσκα είναι εντελώς κλειστή. Νέου σχεδιασμού είναι επίσης οι ζάντες και ελαφρώς τροποποιημένος φαίνεται και ο πίσω προφυλακτήρας.

Στο εσωτερικό, η οθόνη αφής 10,1 ιντσών ενσωματώνει το νέο σύστημα infotainment  MG iSMART, το οποίο παρέχει νέες δυνατότητες, με λειτουργίες τηλεχειρισμού και περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας.

Το μεγαλύτερο πακέτο μπαταρίας των 72 kWh, είναι όμως η πιο σημαντική αλλαγή του ανανεωμένου ηλεκτρικού ZS, που σύμφωνα με τη μάρκα προσφέρει αυτονομία 439 χιλιομέτρων. Εντός του 2022 η εταιρεία αναμένεται να λανσάρει και μία πιο οικονομική έκδοση του SUV με μικρότερη μπαταρία 51 kWh και αυτονομία 319 χλμ, επιλογές οι οποίες είναι σαφώς αποδοτικότερες του pre-facelift μοντέλου.
 
Σύμφωνα με την εταιρεία, η μεγάλη μπαταρία των 72 kWh απαιτεί 42 λεπτά για πλήρη φόρτιση σε έναν ταχυφορτιστή των 100 kW ή 10,5 ώρες από ένα συμβατικό φορτιστή. Οι τιμές του μοντέλου θα ανακοινωθούν πιθανότατα τον Νοέμβριο του 2021

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις