Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ματαίωση της Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης για το 2022

Ματαίωση της Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης για το 2022

8/10/2021

Tέλος μπήκε επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης για το 2022, αφού σύμφωνα και με τους διοργανωτές η κατάσταση της πανδημίας δεν είναι υπό έλεγχο και παρουσιάζεται ως μια μεγάλη απειλή για μία μεγάλη εκδήλωση σε κλειστό χώρο.

Η πανδημία του Covid-19 έχει φέρει τα πάνω κάτω σε όλους τους τομείς όχι μόνο σε ελληνικό, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Φυσικό είναι λοιπόν, ειδικά σε γεγονότα όπου ο συνωστισμός του κόσμου είναι αναπόφευκτος,να δημιουργούνται προβλήματα, αναβολές και ακυρώσεις.

Κοινοποίησέ το »


Έτσι λοιπόν, για μια ακόμα χρονιά, η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης που είχε προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2022 ακυρώθηκε. Επίσημη ήταν η ανακοίνωση αυτής της απόφασης απο τους διοργανωτές, κάτι που συμβαίνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!
 
Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της ματαίωσης, ο Maurice Turrettini, επικεφαλής της Έκθεσης είπε: «Πιέσαμε πολύ και προσπαθήσαμε τα πάντα για να ενεργοποιήσουμε ξανά τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2022. Παρ όλες τις προσπάθειές μας, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα και την πραγματικότητα: η κατάσταση της πανδημίας δεν είναι υπό έλεγχο και παρουσιάζεται ως μια μεγάλη απειλή για μία μεγάλη εκδήλωση σε κλειστό χώρο»
 
Παρόλα αυτά, ο Turrettini εξέφρασε την πεποίθησή του πως αυτό θα συμβεί για τελευταία φορά και πως από το 2023 η Έκθεση θα είναι και πάλι παρούσα στα αυτοκινητιστικά δρώμενα «Βλέπουμε αυτήν την απόφαση ως αναβολή, παρά ως ακύρωση. Είμαι βέβαιος ότι η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ το 2023».
 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις