Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mε Game Boy έκλεβαν αυτοκίνητα σε χρόνο ρεκόρ

Mε Game Boy έκλεβαν αυτοκίνητα σε χρόνο ρεκόρ

12/10/2021

Με ένα Game Boy αξίας 23.000 ευρώ, κατάφεραν να κλέψουν τρεις άνδρες, 5 αυτοκίνητα αξίας 210.000 ευρώ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Με ένα Game Boy από ότι φαίνεται, διέπραττε τις κλοπές αυτοκινήτων μια συμμορία από κλέφτες στο Ηνωμένο Βασίλειο που είχαν αναστατώσει την περιοχή.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σε ένα λεπτό ξεκλείδωνε το αυτοκίνητο το Game Boy

Όπως αποκάλυψε στην έκθεσή της η Αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ, συνελήφθησαν και ανακρίθηκαν τρεις άνδρες που εμπλέκονται σε πέντε κλοπές αυτοκινήτων συνολικής αξίας 211.000 ευρώ. Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη τους μετά από μια απροσεξία τους, με τους αστυνομικούς να μένουν έκπληκτοι όταν μέσα στο αυτοκίνητο των ληστών βρήκαν ένα Game Boy που ήταν επιμελώς κρυμμένο. Η κονσόλα αυτή ωστόσο, δεν βοηθούσε τους ληστές να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους αλλά ήταν τροποποιημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργεί ως συσκευή χακαρίσματος και κλοπής των αυτοκινήτων. Η αξία της συσκευής υπολογίζεται σε πάνω από 23.000 ευρώ. Η έκθεση της Αστυνομίας αναφέρει επίσης ότι οι Αρχές γνώριζαν πως υπάρχουν τέτοιες συσκευές, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε μια στα χέρια τους.
 

Video με την δράση τους, αποκάλυψε το Game Boy

Μετά από μια λεπτομερή έρευνα για την υπόθεση, η Αστυνομία βρήκε αρκετά αποδεικτικά στοιχεία που αφορούσαν τους τρεις άνδρες. Ένα από τα αποδεικτικά στοιχεία είναι το video βρέθηκε σε ένα από τα τηλέφωνα των υπόπτων, στο οποίο περιγράφεται ακόμη και πώς λειτουργεί η συσκευή... Το δικαστήριο καταδίκασε το έναν από τους τρεις άνδρες της συμμορίας σε 30 μήνες φυλάκιση και επιπλέον 18 μήνες λόγω συμμετοχής σε άλλες υποθέσεις. Οι άλλοι δύο άνδρες έλαβαν 22 μήνες έκαστος.

Δείτε το video που δημοσίευε η Αστυνομία με την υπόθεση και το πώς χρησιμοποιούσαν το Game Boy.
 

 
Εμείς παίζαμε «super mario» με αυτό το μαραφέτι
Αξίας 210.000 ευρώ, τα 5 αυτοκίνητα που είχαν κλέψει
Το Game Boy «άνοιγε» τα αυτοκίνητα σε 1 λεπτό
Η ειδική αυτή έκδοση του Game Boy κοστίζει 23 χιλιάρικα
Τι άλλο τέχνασμα θα σκεφτούν επιτέλους αυτές οι συμμορίες για να κάνουν τις κλοπές τους;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε