Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Με ριζοσπαστική σχεδίαση το νέο Kia Sportage

11/11/2020

Μια πολύ φουτουριστική πρόταση για το νέο KIA Sportage, παρουσίασε ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, με το επερχόμενο μοντέλο να έχει σχεδόν εξωγήινη σχεδίαση. Μήπως θα ήταν λίγο υπερβολικό?

Μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνει και η παρουσίαση του νέου Kia Sportage, με τις πληροφορίες να αναφέρουν, πως θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Απρίλιο. Η νέα γενιά θα έχει την κωδική ονομασία «ΝQ5», με μια ολοκαίνουργια και μοντέρνα σχεδίαση που θα αλλάζουν ολοκληρωτικά το μοντέλο. 

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Hitekro, παρουσίασε την δική του εκδοχή για το νέο Sportage, βασισμένος στις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει και στη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Kia, που εφαρμόστηκε στο νέο Sorento αλλά και στα Seltos, Telluride και K5. Η εμφάνιση του είναι το λιγότερο ριζοσπαστική, με το εμπρός τμήμα να είναι εντελώς ανασχεδιασμένο. 

Τα εμπρός φώτα έχουν έμπνευση τα φώτα του Κ5, με την τεράστια μαύρη μάσκα να πλαισιώνει την συνολική εικόνα. Ο δυναμικός και επιθετικός εμπρός προφυλακτήρας, δένει ιδανικά με τους μυώδεις θόλους αλλά και την κεκλιμένη οροφή. Εντελώς νέας σχεδίασης αναμένουμε να είναι και το εσωτερικό του νέου Sportage, με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες της Κορεατικής βιομηχανίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο Kia Sportage θα εφοδιαστεί με την γκάμα κινητήρων του νέου Tuscon, με πλήθος εκδόσεων βενζίνης και diesel, ήπια υβριδικές επιλογές, plug-in υβριδικό και υβριδικό μηχανικό σύνολο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις