Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Με sedan και SUV η νέα γκάμα της DS

23/6/2021

Η DS Automobiles θέλει να επεκτείνει το αγοραστικό κοινό στο οποίο απευθύνεται, για αυτό και στην γκάμα των μοντέλων της θα προσφέρει μέχρι το 2025 τόσο sedan όσο και SUV μοντέλα.

Η σχέση λατρείας της DS Automobiles με τα SUV είναι γνωστή και χιλιοειπωμένη. Η γαλλική premium μάρκα επενδύει στην συγκεκριμένη κατεύθυνση προσφέρει στις αγορές το B-SUV DS 3 Crossback και το μικρομεσαίο SUV DS 7 Crossback, θέλοντας να ικανοποιήσει εκείνους που προτάσσουν την ευρυχωρία και το μέγεθος ως βασικές τους επιθυμίες. Επειδή, όμως, η αγορά περιλαμβάνει και τους υποστηρικτές των sedan, η DS Automobiles έχει βάλει ήδη στην παραγωγή δύο νέα μοντέλα.

To DS 4 βγαίνει στις αγορές για να ανταγωνιστεί τα Audi A3, BMW 1 Series και Mercedes A-Class.

To DS 4 βγαίνει στις αγορές για να ανταγωνιστεί τα Audi A3, BMW 1 Series και Mercedes A-Class.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Ο λόγος για τα DS 4 και DS 9, δύο αυτοκίνητα που καλούνται να μπουν στα... βαθιά και να μπουν σφήνα στον premium ανταγωνισμό που έχει ξεκάθαρα γερμανική σφραγίδα. Η πολυτελής μπερλίνα DS 9 είναι ήδη σε κυκλοφορία στις ευρωπαϊκές αγορές, την ώρα που το μικρομεσαίο DS 4 είναι ένα project που μπήκε και πάλι στις ράγες μετά την προ τριών ετών «εγκατάλειψή» τπυ. Είναι ένα αυτοκίνητο με προηγμένες τεχνολογίες στο εσωτερικό του, που σε επίπεδο εμφάνισης κεντρίζει τον θεατή για τον πρωτότυπο σχεδιασμό του, μιας και ενσωματώνει λεπτομέρειες ενός compact sedan και ενός SUV coupe. Στην γαλλική αγορά κοστίζει από 29.200 ευρώ και προσφέρεται σε κινητήρες εσωτερικής καύσης βενζίνης και diesel, καθώς και στην Plug-in hybrid επιλογή των 225 ίππων e-Tense.
 
Την ίδια στιγμή, και η τρέχουσα γκάμα αναμένεται να φρεσκαριστεί σε εμφάνιση και εξοπλισμό την επόμενη διετία. Πρώτο στην λίστα της ανανέωσης είναι το C-SUV DS 7 Crossback, το οποίο εξάλλου είναι και «γηραιότερο» ηλικιακά (από το 2017). Η facelift έκδοσή του προγραμματίζεται για το καλοκαίρι του 2022 και θα περιλαμβάνει τρίτο PHEV κινητήρα 360 ίππων, ενώ το 2025 αναμένεται η κυκλοφορία της δεύτερης γενιάς του. Όσον αφορά το SUV πόλης DS 3 Crossback (από το 2018) η δική του ανανέωση προβλέπεται μέσα στο 2023.

Στην hot κατηγορία των SUV πόλης η DS Automobiles προσφέρει το DS 3 Crossback.

Στην hot κατηγορία των SUV πόλης η DS Automobiles προσφέρει το DS 3 Crossback.

 
Για το τέλος αφήσαμε ένα μελλοντικό πλάνο, το οποίο δεν έχει προς στιγμήν επιβεβαιωθεί επισήμως. Στα χαρτιά, λοιπόν, υπάρχει σκέψη δημιουργίας ενός νέου οικογενειακού SUV, του DS 8 Crossback. Εφόσον υλοποιηθεί το πλάνο, το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο θα εμφανιστεί ως το 2025, θα έχει μήκος περίπου 5 μέτρα, μέγιστη ιπποδύναμη περίπου 700 αλόγων και αυτονομία γύρω στα 650 χιλιόμετρα χάρη στην μπαταρία χωρητικότητας 110 kWh που θα κουβαλάει.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε