Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
7 φωτογραφίες »

Με τρεις κινητήρες και πολλά καλούδια η νέα BMW Σειρά 2 Coupe

7/7/2021

Η δεύτερης γενιάς BMW Σειρά 2 Coupe είναι γεγονός. Το premium compact έρχεται στις αγορές με μοντέρνο και σπορτίφ εξωτερικό διάκοσμο, ποιοτική αλλά και high-tech καμπίνα, καθώς και με τρεις (αρχικά) επιλογές κινητήρων.

Στην επίσημη παρουσίαση της νέας BMW Σειράς 2 Coupe προχώρησε η γερμανική μάρκα. Μάλιστα, ενώ οι περισσότεροι περιμέναμε την πρεμιέρα της στο «Goodwood Festival of Speed», εντέλει οι Βαυαροί έκαναν  τα αποκαλυπτήρια λίγο νωρίτερα.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Μεγαλύτερες διαστάσεις, σπορτίφ και κλασάτη διακόσμηση

Στην πιο σπορτίφ διακόσμηση της έκδοσης M240i βλέπει κανείς πιο δυναμικό μπροστινό προφυλακτήρα, γκρι καλύμματα γύρω από τους καθρέπτες, ειδικές απολήξεις εξάτμισης και ένα μικρό spoiler.

Στην πιο σπορτίφ διακόσμηση της έκδοσης M240i βλέπει κανείς πιο δυναμικό μπροστινό προφυλακτήρα, γκρι καλύμματα γύρω από τους καθρέπτες, ειδικές απολήξεις εξάτμισης και ένα μικρό spoiler.

Σαν ένα πρώτο σχόλιο, το νέο μοντέλο των Βαυαρών 230i έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από τον προκάτοχό του. Πιο συγκεκριμένα, έχει μήκος 4.547 χιλιοστά (έξτρα 109 χλστ), πλάτος 1.839 χιλιοστά (έξτρα 6 χλστ) και ύψος 1.392 χιλιοστά, διάσταση στην οποία χάνει 25 χιλιοστά. Αυξημένο κατά 51 χιλιοστά, πλέον στα 2.741, είναι από την άλλη πλευρά το μεταξόνιο του αυτοκινήτου, γεγονός που προσφέρει ελαφρώς πιο άνετα καθίσματα στους πίσω επιβάτες.
 
Περνώντας στις σχεδιαστικές λεπτομέρειες της BMW Σειράς 2 Coupe είναι αρκετά ευχάριστο το γεγονός πως δεν βλέπουμε την μεγάλη μάσκα της Σειράς 4 αλλά αντιθέτως υπάρχει μια πιο μικρού μεγέθους γρίλια «νεφρών» που πλαισιώνεται από ειδικούς προβολείς και γωνιακούς αεραγωγούς. Ειδικά φουσκωμένες είναι οι καμάρες τροχών ενώ συναντάμε ένα χαρακτηριστικό «νεύρο» στο πλάι του αμαξώματος. Στο πίσω μέρος, πάλι, μία μικρή αεροτομή «ξεπετάγεται» στην πόρτα του χώρου αποσκευών την ώρα που εξίσου εντυπωσιακά είναι τα κυματιστά φώτα και ο επιθετικός προφυλακτήρας.
 
Ακόμη πιο σπορτίφ διακόσμηση βλέπει κανείς στην έκδοση M240i. Μεταξύ άλλων έχει πιο δυναμικό μπροστινό προφυλακτήρα, γκρι καλύμματα γύρω από τους καθρέπτες, ειδικές απολήξεις εξάτμισης και ένα μικρό spoiler.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε