Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΔΟΚΙΜΗ: Mercedes A160 109 PS

Διαβάστηκε από 40747 αναγνώστες - 7/6/2019

Μετά από τις  A 200 και A 180, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε από κοντά και την βασική έκδοση της νέας υπερσύγχρονης A-Class, την Α160. Έχοντας στη φαρέτρα της μία εκπληκτική τιμή, νέες τεχνολογίες και φυσικά όλη την premium αύρα που συνοδεύει το μεγάλο αστέρι, ευελπιστεί να μπει σε κάθε σπιτικό.

Ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο η γκάμα της νέας εντυπωσιακής A-Class. Κατεβάζοντας λίγο τις επιδόσεις και αρκετά την τιμή, μπορούμε ελεύθερα να μιλάμε για την Mercedes που έχει δικαίωμα ο καθένας να ονειρεύεται. Η A 160 εξοπλίζεται με τον 1.300άρη κινητήρα βενζίνης, απόδοσης 109 ίππων και βάζει φρένο στην κατανάλωση, μα όχι και στην απόλαυση.

Εμφάνιση-σχεδίαση: Έτσι φτιάχνεις ένα αμάξι που αρέσει σε όλους
Οι αλλαγές που έχει δεχθεί σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, είναι προσεκτικές αλλά αρκετές, και θα τις κρίναμε όλες θετικές. Πιο συγκεκριμένα, από μπροστά κυριαρχεί η σχεδιαστική λογική της CLS. Αιχμηρά φωτιστικά σώματα που κλίνουν προς τη μάσκα, ενώ το καπό είναι φανερά πιο σφηνοειδές και κατεβαίνει προς τα εμπρός. Η εντυπωσιακή αλλαγή βέβαια, έρχεται στη πίσω όψη της νέας A-Class όπου τα φώτα σε σχήμα σταγόνας που χωρίζονται σε δύο τμήματα του αμαξώματος, δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα μέρα-νύχτα. Τέλος, στα άκρα του πίσω προφυλακτήρα, οι έντονες καμπύλες φέρνουν αισθητά μία αύρα από τα ακριβότερα κουπέ της γκάμας. 

Με το πρόγραμμα Welcome Freedom, η οδήγηση γίνεται ξανά έτσι όπως θα έπρεπε να είναι. Ξέγνοιαστη! Επωφεληθείτε και εσείς από το νέο πρόγραμμα της Mercedes και απολαύστε μαζί με τις οδηγικές συγκινήσεις της νέας σας a 160, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 5 χρόνια service και 5 χρόνια διασφάλιση κινητικότητας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις