Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes-AMG S 63 E Performance: Η πιο ισχυρή S-Class που έγινε ποτέ!
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes-AMG S 63 E Performance: Η πιο ισχυρή S-Class που έγινε ποτέ!

6/12/2022

H νέα Mercedes-AMG S 63 E Performance έκανε το επίσημο ντεμπούτο της και αποτελεί πλέον την πιο ισχυρή S-Class που έχει κατασκευαστεί ποτέ!

Plug-in υβριδική ισχύ με V8 μοτέρ

Η πιο ισχυρή S-Class που έφτιαξε ποτέ η Mercedes είναι πλέον εδώ. Ο λόγος για τη νέα AMG S 63 E Performance, που ήρθε για να εντυπωσιάσει μέσα από μία σειρά χαρακτηριστικών, που την κάνει να ξεχωρίζει στην ιστορία του μοντέλου.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η πιο ισχυρή S-Class με 802 άλογα

Η νέα Mercedes-AMG S 63 E Performance εξοπλίζεται από Plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης. Αυτό αποτελείται από έναν V8 twin-turbo 4,0 λίτρων κινητήρα συνδυασμένο με αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων και έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στον πίσω άξονα. Η συνολική ισχύς ανέρχεται στα 802 άλογα και η φοβερή ροπή στα 1.430 Nm ροπή. Το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί 3,3 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα.

33 χιλιόμετρα η ηλεκτρική αυτονομία

Ο ηλεκτροκινητήρας στον πίσω άξονα, αντλεί ενέργεια από μπαταρία 13,1 κιλοβατώρων. Η Mercedes αναφέρει ηλεκτρική αυτονομία της τάξης των 33 χιλιομέτρων, αλλά καθιστά σαφές πως η ρύθμιση δίνει προτεραιότητα στις επιδόσεις και όχι στην μεγαλύτερη δυνατή αυτονομία.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε