Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes GLB 2024: οι πρώτες φωτογραφίες

Mercedes GLB 2024: οι πρώτες φωτογραφίες

7/9/2022

Τις τελευταίες μέρες μία Mercedes GLB καμουφλαρισμένη στα επίμαχα σημεία πραγματοποιεί δοκιμές σε δημόσιους δρόμους, με τους «κατασκόπους» να είναι εκεί για να συλλάβουν στο φακό τους το γερμανικό premium SUV.

Συνεχίζει ανανεωμένη την πορεία της

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ξένα μέσα, η Mercedes έχει σκοπό να απλοποιήσει τη γκάμα των μικρών premium οχημάτων της. Αυτό σημαίνει πως, η A-Class και η B-Class θα εξαφανιστούν μετά το 2025, ωστόσο όμως οι GLA και GLB θα συνεχίσουν την καριέρα τους στις αγορές, εφόσον έχουν ακόμα μεγάλη απήχηση. Για το λόγο αυτό, η γερμανική εταιρεία προχωράει σε ανανέωση της Mercedes GLB, που θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στο 2023.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μικρές αλλαγές σε μάσκα και φωτιστικά σώματα

Η ανανεωμένη Mercedes GLB παρατηρείται να φέρει ελαφρύ καμουφλάζ στα δύο άκρα, καλύπτοντας τις λεπτομέρειες από τα αδιάκριτα μάτια. Οι αλλαγές περιορίζονται στα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα που θα έχουν ελαφρώς πιο επιθετική όψη και μία κλίση προς τα επάνω, ενώ θα πλαισιώνουν μία μεγαλύτερη γρίλια – εισαγωγή αέρα. Ανασχεδιασμένο είναι και το χαμηλότερο τμήμα του προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα έχουν νέα υπογραφή, αν και δεν είναι αρκετά ξεκάθαρο από το καμουφλάζ.

Βελτιωμένο infotainment, ίδιοι κινητήρες

Μικρές αλλαγές θα φέρει και το εσωτερικό του μοντέλου, κυρίως με βελτιώσεις στο σύστημα infotainment. Από την άλλη, η γκάμα των κινητήρων θα παραμείνει ίδια. Να υπενθυμίσουμε πως η τρέχουσα κορυφαία GLB35 χρησιμοποιεί ένα υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λτ., απόδοσης 302 ίππων και 400 Nm ροπής. Ένα κιβώτιο 8 ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη στέλνει την κίνηση και στους 4 τροχούς. Το γερμανικό SUV μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,1 δλ. και τελική ταχύτητα 249 χλμ./ώρα.
 

Αυτή είναι η ανανεωμένη GLB!
Εθεάθη με ελαφρύ καμουφλάζ σε εμπρός και πίσω μέρος.
Με ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και αλλαγές στη μάσκα.
Βελτιωμένο infotainment αλλά τους ίδιους κινητήρες.
Τι άλλο θα ήθελες να δεις στην facelift GLB?

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε