Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes SL: Tετρακίνητη, υβριδική και με νέας γενιάς εσωτερικό

Mercedes SL: Tετρακίνητη, υβριδική και με νέας γενιάς εσωτερικό

22/10/2021

Το μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, όπου η εταιρεία επιδόσεων θα επισημάνει μια σειρά από τεχνολογικές ενημερώσεις.

Η Mercedes-AMG θα παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα την ανανεωμένη SL  η οποία  φημολογείται ότι θα κάνει μια ολόκληρη εβδομάδα εμφανίσεων. Η ανακοίνωση για το ντεμπούτο της SL συμπίπτει με τη νέα εικόνα «teaser» της εταιρείας, που δείχνει περισσότερο από το εσωτερικό του αυτοκινήτου με τη σχεδίαση να φαίνεται πιο επαναστατική σε σύγκριση με το μοντέλο προηγούμενης γενιάς.
 

Κορυφαίο εσωτερικό με ανανεωμένο σύστημα infotainment

Η Mercedes ισχυρίζεται ότι το νέο σύστημα infotainment έχει σχεδιαστεί για να είναι ενσωματωμένο σε ένα γείσο υψηλής τεχνολογίας που αποτρέπει την αντανάκλαση που προκαλείται από το φως του ήλιου με την κλίση των οθονών να συμβάλει επίσης στη μείωση της λάμψης του. Τέλος το ταμπλό φαίνεται συμμετρικό, με πανέμορφους αεραγωγούς να ξεπροβάλλουν μέσα στο Luxury εσωτερικό του.
 

2λίτρη, ήπια υβριδική με 578 ίππους και τετρακίνητη η νέα SL

Οι λεπτομέρειες για το σύστημα μετάδοσης κίνησης του αυτοκινήτου παραμένουν ένα μυστήριο, αν και οι πρόσφατες κατασκοπευτικές λήψεις έδωσαν κάποιες σημαντικές πληροφορίες. Η Mercedes θα χρησιμοποιήσει τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 2.000 κυβικών της μάρκας με ήπια ηλεκτρική υποβοήθηση. Η συνδυασμένη ισχύς φημολογείται ότι είναι 578 ίπποι ενώ το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης θα συνδυαστεί με ένα αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων. Η Mercedes επιβεβαίωσε επίσης ότι η νέα SL θα είναι διαθέσιμη και με τετρακίνηση, η οποία πιθανότατα θα συνδυάζεται με το υβριδικό σύστημα κίνησης. 
 
 
Η νέα Mercedes SL κάνει το ντεμπούτο της την επόμενη εβδομάδα.
Ήπια υβριδική με 2λιτρο turbo κινητήρα και απόδοση 578 ίππους.
Τετρακίνητη με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.
Κορυφαίο εσωτερικό με ανανεωμένο σύστημα infotainment.
Πως σας φαίνεται η ανανεωμένη Mercedes SL;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε