Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Μια πρώτη γεύση από Lancia Delta
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μια πρώτη γεύση από Lancia Delta

28/12/2021

Ανεπίσημα σχέδια μας δίνουν μία πρώτη γεύση για τη νέας γενιάς Lancia Delta, την οποία περιμένουμε να επιστρέψει ως αμιγώς ηλεκτρική το 2026.

Η Lancia είναι μια από τις εταιρίες που αναμένεται  να αναγεννηθούν μέσω της Stellantis, με ένα από τα μοντέλα που έχει ήδη προγραμματιστεί να κάνει τεράστιο "comeback", αυτό της νέας γενιάς Delta, που θα τη δούμε το 2026. Η είδηση αυτή έχει ανακοινωθεί και επισήμως, από τον  Luca Napolitano, CEO της ιταλικής φίρμας, ο οποίος δήλωσε πως η νέα γενιά της Delta θα είναι αμιγώς ηλεκτρική.

Με το χαρακτηριστικό και διαχρονικό design της Delta

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Για μια ακόμα φορά, οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa έδωσαν στην δημοσιότητα, έστω και ανεπίσημα, τα σχέδια με την εμφάνιση που ενδέχεται να έχει το μοντέλο, όταν θα λανσαριστεί το 2026. Όπως παρατηρείται, τα σχέδια αποτελούν μια εκσυγχρονισμένη μορφή του κλασικού design του μοντέλου, με το οποίο έχει μείνει ανεξίτηλο στο χρόνο. Η γρίλια είναι στενή και αρκετά γνώριμη, ενώ πλαισιώνεται από στρογγυλούς προβολείς τεχνολογίας LED. Λίγο πιο πάνω, το μάτι πέφτει στο μεγάλο αεραγωγό που δεσπόζει στο καπό, ενώ λεπτοί αεραγωγοί στα φτερά πίσω από τους μπροστινούς τροχούς, συνοδεύουν την δυναμική σχεδίαση. Το πίσω μέρος φέρει λιτές γραμμές που καταλήγουν σε δύο οβάλ απολήξεις της εξάτμισης, καθώς οι ρετρό άσπρες ζάντες πολλαπλών ακτινών ολοκληρώνουν το design του διαχρονικού μοντέλου.

Σε γνωστό πάτωμα και solid-state μπαταρίες

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το τι πρέπει να περιμένουμε δεν υπάρχουν, αν και οι πρώτες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει κάνουν λόγο πως η νέα Lancia Delta θα βασιστεί πάνω σε μια ήδη υπάρχουσα πλατφόρμα του ομίλου Stellantis, το δάπεδο STLA Medium, μια εξέλιξη της eVMP. Το νέο πάτωμα θα εξοπλιστεί με μπαταρίες solid-state που θα προσφέρουν αυτονομία 700 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση.

Ο θρύλος των WRC επιστρέφει ηλεκτρικός!
Ανεξάρτητα σχέδια μας δίνουν μια γεύση από την νέα Lancia Delta.
Από το 2026 και αμιγώς ηλεκτρική.
Σε γνωστό δάπεδο της Stellantis, εξοπλισμένη με solid-state μπαταρίες τελευταίας τεχνολογίας.
Αν και ηλεκτρική πιστεύεις είναι άξιος ανάδοχος;

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε