Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Μοντέρνο, ελκυστικό και πιο hi-tech το νέο Suzuki S Cross
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μοντέρνο, ελκυστικό και πιο hi-tech το νέο Suzuki S Cross

25/11/2021

Η Suzuki παρουσίασε επίσημα την τρίτη γενιά του S-Cross προσφέροντας του νέα πιο μοντέρνα εμφάνιση. Μικρές αλλαγές εμφανίζονται και στο εσωτερικό του νέου μοντέλου διατηρώντας βέβαια τον ήπια υβριδικό κινητήρα των 1.400 κυβικών που αποδίδει 129 ίππους.

Το νέο Suzuki S Cross βασίζεται στο ίδιο πάτωμα με την απερχόμενη γενιά, ενώ διατηρεί τις ίδιες ακριβώς διαστάσεις με μήκος 4.300 χλστ. και το μεταξόνιο 2.600 χιλιοστά παρόλο που φαίνεται ότι πρόκειται για ένα ριζικά ανανεωμένο αισθητικά και τεχνολογικά SX4 S-Cross. Όσον αφορά τις υπόλοιπες διαστάσεις, το πλάτος του είναι 1.785 χιλιοστά και το ύψος του 1.585 χιλιοστά, έχοντας ελάχιστες διαφορές με την απερχόμενη γενιά.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πιο μοντέρνα σχεδίαση με νέα Led φώτα και νέα χρώματα


Το νέο S-Cross εξοπλίζεται τώρα με νέα μαύρη γυαλιστερή γρίλια με ασημί λεπτομέρειες που του χαρίζει μια νότα δυναμισμού, με το έμβλημα της μάρκας να δεσπόζει στο κέντρο μια νίκελ φάσας, που πλαισιώνεται από πιο μοντέρνα φωτιστικά σώματα LED. Στο πλάι, βλέπουμε τετράγωνα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών, ενώ πίσω τα LED φώτα τραβούν τα βλέμματα με την ξεχωριστή σχεδίασή τους. Ανανεωμένη και η χρωματική παλέτα του S-Cross που προσφέρεται σε οκτώ χρώματα, για να καλύψει τα γούστα κάθε οδηγού. Στα χρώματα της σειράς Pearl Metallic περιλαμβάνονται τα Titan Dark Gray, Cosmic Black και Canyon Brown. Στη σειρά των χρωματικών τόνων Pearl περιλαμβάνονται το Cool White, Energetic Red και Sphere Blue. Τα χρώματα Silky Silver Metallic και το απλό λευκό White ολοκληρώνουν τη χρωματική παλέτα.

Πιο hi-tech εσωτερικό, με οθόνη 7 ή 9 ιντσών και 430 λίτρα πορτ-παγκάζ


Στο εσωτερικό του ανανεωμένου μοντέλου βλέπουμε πως το τιμόνι είναι ίδιο με πριν, ενώ το ταμπλό είναι πιο φρέσκο σε ντιζάιν και τεχνολογία. Συγκεκριμένα οι δύο αεραγωγοί που βρισκόντουσαν πάνω από την κεντρική οθόνη, έχουν μικρύνει και βρίσκονται πλέον από κάτω της. Η οθόνη πλέον δεν είναι ενσωματωμένη στο ταμπλό, έχει μέγεθος 7 ίντσες ή 9 ίντσες αντίστοιχα και  προσφέρει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με smartphone ενώ προβάλλει διάφορες πληροφορίες για το όχημα. Η αίσθηση της προηγμένης τεχνολογίας ενισχύεται χάρη στον επιλογέα του συστήματος ALL GRIP SELECT και τον αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ο οποίος προσφέρει την δυνατότητα στους συνεπιβάτες να επιλέξουν διαφορετική θερμοκρασία για τον οδηγό και τους επιβάτες. Ο χώρος αποσεκυών αγγίζει τα 430 λίτρα, με το διαιρούμενο πίσω κάθισμα 60:40 να εξασφαλίζει τη δυνατότητα πολλαπλής εκμετάλλευσης του χώρου.

Ήπια υβριδικό μοτέρ 1.400 κυβικά, 129 ίππους και 0-100 χλμ/ώρα σε 9,5 δεύτερα


Κάτω από το καπό του S-Cross βρίσκεται ο ήπια υβριδικός κινητήρας Boosterjet των 1.400 κυβικών που αποδίδει 129 άλογα και 235 Νm ροπής και μπορεί να συνδυαστεί προαιρετικά με σύστημα τετρακίνησης. Όσον αφορά στις επιδόσεις, το αυτοκίνητο μπορεί να πετύχει το 0-100 σε 9,5 δευτερόλεπτα ή σε 10,2 δλ. στην δικίνητη και την τετρακίνητη έκδοση αντίστοιχα με τη μέγιστη τελική ταχύτητα να φτάνει τα 190 χλμ./ώρα σε κάθε περίπτωση. ...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε