Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Motor-France: Γαλλικά και όχι μόνο

21/11/2016

Η Motor-France ξεκίνησε ως εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων των Citroen, Peugeot και Renault, αλλά πλέον αναλαμβάνει όλες τις μάρκες. Ας γνωρίσουμε το όραμα και τις φιλοδοξίες των ανθρώπων της εταιρείας.

Η Motor-France δημιουργήθηκε μέσα από μια αγνή αγάπη για το αυτοκίνητο, με στόχο να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Για αυτό το λόγο έχουμε δομήσει ένα άρτια εξοπλισμένο Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών Αυτοκινήτου, στελεχωμένο από έμπειρο και ικανό προσωπικό. Έτσι, επιτυγχάνουμε τη μία και μοναδική μας φιλοδοξία:

Να έχουμε πάντα γύρω μας απόλυτα ευχαριστημένους πελάτες!
 

Ξεκινήσαμε ως εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων στις γαλλικές μάρκες αυτοκινήτων: Peugeot, Renault και Citroen, αλλά σήμερα αναλαμβάνουμε πλέον όλες τις μάρκες.
 
Γνωρίζουμε και μοιραζόμαστε την ασφάλεια, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη που πρέπει να νιώθετε εσείς και η οικογένειά σας όταν οδηγείτε το αυτοκίνητό σας.
 
Οι εργασίες που παρέχουμε πληρούν τα υψηλότερα standards και το κόστος των εργασιών μας ίσως να μην είναι το χαμηλότερο της αγοράς, είναι όμως σίγουρα το πιο οικονομικό σε συνάρτηση με την ποιότητα και service των υπηρεσιών μας.
 
Οι Θεμελιώδεις Αξίες Μας
  • Ασφάλεια & Αξιοπιστία
  • Υψηλή Τεχνογνωσία & Εμπειρία
  • Αρτιος Εξοπλισμός
  • Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες
  • Εύκολη Πρόσβαση
  • Αψογη Εξυπηρέτηση – Φιλικές Τιμές
 
Μια ομάδα έμπειρων μηχανικών, ηλεκτρολόγων και φανοποιών εξειδικευμένων στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών για οτιδήποτε αφορά το αυτοκίνητό σας.
 
Η ομάδα των τεχνικών πλαισιώνεται από ικανότατο προσωπικό που θα μεριμνήσει για κάθε ανάγκη σας όπως την εύρεση των κατάλληλων ανταλλακτικών, γνήσιων ή εμπορίου για το αυτοκίνητό σας, τη διεκπεραίωση ΚΤΕΟ, την επικοινωνία με την ασφαλιστική και όλα τα παρεμφερή.
 
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ 63, ΚΑΜΙΝΙΑ
T.K. 18540
Τηλ : 210-4124196
Site : http://motor-france.gr/

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις