Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Nέα Ford Mustang και με 2 υβριδικές εκδόσεις το 2023
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nέα Ford Mustang και με 2 υβριδικές εκδόσεις το 2023

26/10/2021

Η επόμενη γενιά της Mustang από ότι φαίνεται θα «φορέσει» ηλεκτρικό και υβριδικό σύστημα κίνησης. Μάλιστα δεν αποκλείεται ένας μηχανικός της Ford, να έχει γνωστοποιήσει τα υβριδικά σύνολα για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Η Ford έχει κάνει ήδη γνωστό πως η νέα γενιά της «θρυλικής» Mustang θα ηλεκτροδοτηθεί, όμως η αμερικανική εταιρία δεν έχει αναφέρει λέξη μέχρι τώρα για τα υβριδικά μηχανικά σύνολα που θα προσφέρει στο μοντέλο. Παρόλο αυτά, μέσω του προφίλ ενός μηχανικού της συγκεκριμένης μάρκας στο Linkedin μπορεί και να έχουμε ήδη στη διάθεσή μας κάποια από τα κινητήρια σύνολα του μοντέλου!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

Οι ίδιοι γνώριμοι κινητήρες 2,3 λίτρα και 5 λίτρα με υβριδική υποβοήθηση 

Φυσικά τίποτα δεν είναι επίσημο, ωστόσο οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητα μέσω του προφίλ κάνουν λόγω για υβριδικές εκδόσεις ενός τετρακύλινδρου κινητήρα 2,3 λίτρων και ενός ακόμα 5,0 λίτρων V8. Αν υποθέσουμε ότι όλα αυτά θα ισχύσουν και στην πράξη τότε η νέα Mustang θα εξοπλιστεί με τους γνώριμους σε εμάς κινητήρες, οι οποίοι θα έχουν υβριδοποιηθεί.
 

Η νέα Mustang Hybrid θα έχει καλύτερη απόδοση και οικονομία καυσίμου

Η λίστα δεν περιγράφει λεπτομερώς τα υβριδικά κινητήρια σύνολα, αλλά, το 2018, η Ford είπε ότι η Mustang Hybrid θα έχει ως στόχο την απόδοση. Φυσικά από τη στιγμή που μιλάμε για υβριδισμό, πέραν της απόδοσης μπορούμε να περιμένουμε καλύτερη οικονομία καυσίμου, καθώς η εταιρεία έχει δηλώσει προηγουμένως ότι τα επερχόμενα υβριδικά της θα λειτουργήσουν ως «αντιστάθμιση έναντι των υψηλότερων τιμών στα καύσιμα».
 

Ίσως και τετρακίνητη η υβριδική Mustang

Η Ford δεν έχει πει πολλά για το μοντέλο αλλά φήμες αναφέρουν ότι η επόμενη γενιά Mustang θα προσφέρεται με σύστημα τετρακίνησης. Μάλιστα η μάρκα έχει κατοχυρώσει στο παρελθόν την πατέντα και ενός νέου συστήματος κίνησης που διαθέτει κινητήρα V8 καθώς και δύο ηλεκτρικούς κινητήρες. Σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ο κινητήρας εσωτερικής καύσης θα τροφοδοτούσε τους πίσω τροχούς, ενώ οι ηλεκτροκινητήρες τους μπροστά. Η νέα Mustang πιθανότατα θα είναι παρούσα εντός του 2023.

Η νέα Mustang έρχεται το 2023 και θα φέρει μαζί της και 2 υβριδικές εκδόσεις!
Με καλύτερη απόδοση και με εξοικονόμηση καυσίμου η Hybrid Mustang.
Υβριδικοί οι ίδιοι γνώριμοι κινητήρες της, ο 2,3 λίτρων και ο V8 5,0 λίτρων.
Πιθανότατα και τετρακίνητη η Hybrid έκδοση. 
Εσύ τι θα έλεγες για μία Hybrid Mustang που θα έχει και «γκάζια» αλλά και λιγότερη κατανάλωση; 
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε