Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέα Skoda Superb: Kαι sport και elegant
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Skoda Superb: Kαι sport και elegant

6/10/2021

To ντεμπούτο της θα κάνει τα επόμενα χρόνια η νέα Skoda Superb, με πιο κομψά και σπορτίφ χαρακτηριστικά. Η μεγάλη μπερλίνα που έχει αγαπηθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκες χώρες, αναμένεται να μεγαλώσει σε διαστάσεις, ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις χώρου που προσφέρει ο ανταγωνισμός.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Τσεχία, η Skoda φαίνεται πως εργάζεται πάνω στη νέας γενιάς Superb. Το μέλος του ομίλου Volkswagen, είναι γνωστό πως έχει εστιάσει στην κατηγορία των SUV, αφού αυτή αντλεί και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως δεν θα σταματήσει να αντιπροσωπεύεται στην D κατηγορία, όπου και έχει φανατικούς υποστηρικτές.


Τα λεπτά φωτιστικά σώματα θα κάνουν την Superb πιο κομψή.

Τα λεπτά φωτιστικά σώματα θα κάνουν την Superb πιο κομψή.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Το kolesa.ru συνδύασε όλες τις πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι αυτή την στιγμή, με κάποια σκίτσα που ήρθαν στην δημοσιότητα απο την ίδια την Skoda πριν μερικές μέρες και μας παρουσίασε την πρότασή του για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το αυτοκίνητο στη νέα του γενιά. Δεν θα είναι ριζικά αλλαγμένη η σχεδιαστική ταυτότητα της νέας Superb, αλλά θα στοχεύει να γίνει μια εξέλιξη της ήδη υπάρχουσας, πράγμα που σημαίνει πως η νέα γενιά θα έχει αρκετά κοινά στοιχεία με την τρέχουσα γενιά του αυτοκίνητου. Αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως η νέα γενιά θα μοιάζει πολύ στην Octavia, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το μπροστινό μέρος.

Το σίγουρο είναι πως η νέα Superb θα μεγαλώσει σε μέγεθος, καθώς η Skoda θέλει να προσφέρει μεγαλύτερα επίπεδα πρακτικότητας σε σχέση με τον ανταγωνισμό, πλεονέκτημα που το ευρωπαϊκό κοινό δείχνει να εκτιμά ιδιαίτερα.

Σύντομα αναμένεται να αρχίσει να κάνει τις δοκιμές της στους δημόσιους δρόμους  η νέα Superb πράγμα που σημαίνει πως θα έχουμε την δυνατότητα να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα για την καινούρια της σχεδίαση στο εγγύς μέλλον.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε