Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι τιμές για το A4 Black Edition θα κυμανθούν από 37.611 ευρώ μέχρι και 50.000 ευρώ.

Νέα έκδοση Black Edition για το Audi A4

25/5/2017

Η Audi επεκτείνει την γκάμα του A4 προσθέτοντας την «Black Edition» η οποία όταν είχε διατεθεί παλαιότερα είχε γνωρίσει αρκετά μεγάλη επιτυχία.

Η Audi αποφάσισε να προσθέσει παραπάνω επιλογές στην γκάμα  τoυ Α4 προσθέτοντας νέο εξοπλισμό στην βασική έκδοση και κάνοντας διαθέσιμη την έκδοση Black Edition που αποδείχτηκε στο παρελθόν πολύ επιτυχημένη, καθώς σύμφωνα με την εταιρεία, το 50% των πελατών την προτίμησαν όταν είχε διατεθεί στην προηγούμενη γενιά Α4.
 
Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, η έκδοση περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, πλαϊνές ποδιές, πίσω αεροτομή, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και μαύρες λεπτομέρειες σε διάφορα σημεία.
 
Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, το αυτοκίνητο λαμβάνει νέας σχεδίασης τιμόνι, μαύρα φινιρίσματα στην καμπίνα, οθόνη 7 ιντσών, θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά, δερμάτινες επενδύσεις και υπόλοιπο εξοπλισμό αξίας 650 ευρώ, δωρεάν από την  εταιρεία.
 
Όσον αφορά στον τομέα της τεχνολογίας, η Αudi προσφέρει μια σειρά από συστήματα υποβοήθησης του οδηγού όπως cruise control, αισθητήρες παρκαρίσματος ή κάμερα οπισθοπορείας, υποδοχή ασύρματης φόρτισης για το κινητό, ηχοσύστημα BOSE ή Bang & Olufsen κ.α
 
H τιμή για το νέο Α4 Black Edition στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινά από τα 37.611 ευρώ για την έκδοση 1.4 TFSI απόδοσης 150 PS και φτάνει τα 50.000 ευρώ με τον V6 TDI κινητήρα των 3.0 λτ. ο οποίος αποδίδει 272 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και με το σύστημα τετρακίνησης Quattro.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις