Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Νέα έκδοση King Ranch για το Ford Explorer

1/3/2021

Η Αμερικανική βιομηχανία της Ford προχώρησε και επίσημα στην παρουσίαση της ειδικής έκδοσης King Ranch, για το επιβλητικό SUV της, το Ford Explorer. Δείτε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της special έκδοσης.

Λίγο καιρό μετά και την επίσημη παρουσίαση του νέου Ford Explorer, η Αμερικανική βιομηχανία παρουσίασε και την έκδοση King Ranch. Ας δούμε ποιες είναι οι διαφορές του από τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς.



Η Premium έκδοση σε εντυπωσιάζει από το πρώτο κιόλας βλέμμα, με την υπέροχη και μεγάλη μάσκα του, αλλά και τους ολοκαίνουργιους τροχούς των 20 ιντσών, ενώ στο πίσω μέρος δεν μπορεί να μην παρατηρήσει κανείς, τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης. 

Στο εσωτερικό του, η νέα έκδοση είναι εφοδιασμένη με premium υλικά, με τους υποψήφιους αγοραστές, να έχουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών από δέρμα αλλά και πραγματικό ξύλο, για την επένδυση του σαλονιού. Το νέο Ford Explorer King Ranch, είναι εξοπλισμένο με πλούσιο τεχνολογικό πακέτο υποβοήθησης του οδηγού. 



Κάτω από το καπό συναντάμε τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V6 EcoBoost 3,0 λίτρων, με απόδοση 365 ίππων και 515 Nm ροπής, ενώ θα προσφέρεται σε πισωκίνητη και τετρακίνητη έκδοση, με τιμή εκκίνησης τα 52.350 δολάρια.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις