Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας

Διαβάστηκε από 49771 αναγνώστες - 17/10/2020

Η τεχνολογική επανάσταση του i20 συνεχίζεται με το πακέτο ασφάλειας SmartSense της Hyundai.

Το πακέτο συνδυάζει πλήθος συστημάτων μεταξύ των οποίων βρίσκεται και το έξυπνο Cruise Control βασισμένο στο σύστημα πλοήγησης το οποίο μπορεί να παρακολουθεί τη θέση του οχήματος και να ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα. 
 
Επίσης για πρώτη φορά, το νέο i20 διαθέτει σύστημα Σύστημα Υποβοήθησης Παραμονής στο Κέντρο της Λωρίδας (LFA), το οποίο διατηρεί το αυτοκίνητο στο κέντρο της λωρίδες σε ταχύτητες μεταξύ 0 και 180 km/h στον αυτοκινητόδρομο και στους δρόμους της πόλης.

Από εκεί και πέρα προσθέστε το Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης Τυφλού Σημείου (BCA), που χρησιμοποιεί αισθητήρες ραντάρ στον κάτω πίσω προφυλακτήρα και εμπρός κάμερα, ώστε να προειδοποιεί για την κυκλοφορία στην περιοχή του τυφλού σημείου.
 
Το Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης Πίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας (RCCA), το οποίο όταν εξέρχεστε με όπισθεν από χώρους με μειωμένη ορατότητα,  όχι μόνο σας προειδοποιεί εάν κάποιο όχημα πλησιάζει από κάποια πλευρά – αλλά εφαρμόζει αυτόματα και πίεση πέδησης.
 
Το Σύστημα Αυτόματης Έκτακτης Πέδησης (FCA), με τη βοήθεια ραντάρ και κάμερας, φρενάρει αυτόματα εάν ανιχνεύσει ξαφνικό φρενάρισμα από το προπορευόμενο όχημα, ή πεζούς κα ποδήλατα στο δρόμο.
 
Το Σύστημα Προειδοποίησης Αναχώρησης Προπορευόμενου Οχήματος (LVDA) προειδοποιεί τον οδηγό όταν το προπορευόμενο όχημα εκκινήσει μετά από σύντομη στάση, όπως σε ένα φωτεινό σηματοδότη ή στην ουρά της κυκλοφορίας.
 
Το Αυτόματο Σύστημα Περιοριστή Ταχύτητας (ISLA) προειδοποιεί με ηχητικά και οπτικά σήματα όταν ξεπεραστεί το όριο ταχύτητας. Σε συνδυασμό με το μηχανικό περιοριστή ταχύτητας - Manual Speed Limiter, το ISLA μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα την ταχύτητα του αυτοκινήτου.