Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο Audi A4: Βενζίνη, Diesel και Hybrid

Νέο Audi A4: Βενζίνη, Diesel και Hybrid

8/10/2021

Η Audi ετοιμάζει το επόμενο Α4 χωρίς όμως να έχουμε μέχρι στιγμής κάποια επίσημη εικόνα του. Το κενό καλύπτει ένα ανεξάρτητο σχέδιο, το οποίο μας δίνει μία πρώτη γεύση από την εξωτερική του εμφάνιση, και κάποιες περιορισμένες πληροφορίες για τους κινητήρες που θα χρησιμοποιεί.

Η Audi έχει δηλώσει ότι σκοπεύει μέχρι το τέλος της τρέχουσας δεκαετίας να γίνει μία πλήρως ηλεκτρική μάρκα. Μέχρι βέβαια να συμβεί αυτό στην πράξη, η γερμανική εταιρεία ετοιμάζει το νέο Α4. Αυτό μπορέι να είναι και το τελευταίο που θα εξοπλίζεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Κοινοποίησέ το »


Το νέο Α4 αναμένεται το 2023, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν γύρω από το μοντέλο θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα MLB με την τρέχουσα γενιά. Θα εξακολουθεί να βασίζεται σε μια νέα γενιά κινητήρων βενζίνης και ντίζελ, ενώ θα διαθέτει και ηλεκτροκίνητες εκδόσεις, τόσο ήπια υβριδικές, όσο και Plug-in.

Oι σχεδιαστές της ιστοσελίδας autoexpress, έδειξαν την δική τους εκτίμηση για το σχήμα του νέου Α4, αφού επίσημες εικόνες του δεν έχουμε δει ακόμα. Το εικονιζόμενο μοντέλο δανείζεται πλήθος στοιχείων από ηλεκτρικά μοντέλα της Audi, διατηρώντας βέβαια τον παραδοσιακό σχεδιασμό της μάρκας όπως επίσης και την κυψελωτή γρίλια. Με τις υπάρχουσες αναλογίες φαίνεται να είναι και το νέο μοντέλο, όντας λίγα χιλιοστά μακρύτερο από την τρέχουσα έκδοση, ενώ το μεταξόνιο θα είναι σε μεγάλο βαθμό το ίδιο.

Περισσότερα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας θα είναι στην διάθεση του οδηγου, με τα κλασικά μπουτόν περιορίζονται. Να επισημάνουμε εδώ, πως δεν είναι απίθανο μετά το ντεμπούτο του νέου Α4 να ακολουθήσει και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις